mutlu112 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 872 2 Nisan 2012 #1 merhaba arkadslar okulumuz için bana sene sonu yıllıgı kalıpları lazım elinde olan arkdaslar varsa ve paylaşırsa çok sevinirim iyi çalişmlar
merhaba arkadslar okulumuz için bana sene sonu yıllıgı kalıpları lazım elinde olan arkdaslar varsa ve paylaşırsa çok sevinirim iyi çalişmlar
S serkanholep Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 708 2 Nisan 2012 #6 ben hazırlama için başlamıştım ama yarıda kalmıştı auto media gibi bi adı vardı programın aslında eğlenceli iş tabi ilköğretimde okulun çevresine göre pek tutulmayabiliyor yıllık
ben hazırlama için başlamıştım ama yarıda kalmıştı auto media gibi bi adı vardı programın aslında eğlenceli iş tabi ilköğretimde okulun çevresine göre pek tutulmayabiliyor yıllık
hanedantr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 556 2 Nisan 2012 #7 valla var ise bende alırım bir dua okuruz
sinanuzun Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 334 2 Nisan 2012 #8 Benn üniversitedeyken 3 ay uğramıştım. Yıllığı dağıtmıştım ama taslak kayboldu. O zaman Flash 5.0 'da yapmıştım.
Benn üniversitedeyken 3 ay uğramıştım. Yıllığı dağıtmıştım ama taslak kayboldu. O zaman Flash 5.0 'da yapmıştım.
mutlu112 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 872 3 Nisan 2012 #10 sevgili arkadslar dünden bugune bekliyorum arastırdım interntteen de bişey cıkmadı
osiris Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,113 3 Nisan 2012 #11 İngilizce aratmaya çalışn hocam. Matbaacılar nereden buluyor bunları? İllaki vardır...
mutlu112 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 872 4 Nisan 2012 #12 Hocam ingilzce falan arastırdım bişey cıkmadı
mutlu112 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 872 4 Nisan 2012 #14 hocam kalıp olcak ben içine personel bilgilerini resimlerini girecegim sonra matbaya gidip çıkartacagız.
hocam kalıp olcak ben içine personel bilgilerini resimlerini girecegim sonra matbaya gidip çıkartacagız.