Sen nesin!

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
:sleep:

Ekli dosyalar

• sen nesin.jpg
    sen nesin.jpg
    71.3 KB · Görüntüleme: 1,135
süper acıklamıslar tebrıkler ama o kutuk işlenmiş aslında kesılmıs halını koymak lazım onlar yontulmamıs cunku

a sendikası b sendikasına b c ye c b ye... sendikalılar tren olmuş cem yılmaz tabiriyle :)

işin içine siyaseti de soktukları için daha sendika manasında birlik olamıyorlar ki böyle meselelerde aynı sendika içindeki öğretmenler arasında birlik olsun.

yazık!

:D :D :D hasari hocam helal

valla güzel olmuş bunu büyütüp bakanlığın önüne asacan. yada siteyi hackleyip çakacan indexe :++:

Tasarımı ben yapmadım arkadaşlar ama paylaşabilirsiniz. Bu belki biraz farkındalık yaratır zor ama denemeye değer.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali... Duyarsızlık hastalıktır aslında.

kendi kendi başka bu kadar aşağılayan bir topluluk görmedim. biz kendimizi bu kadar aşağılarsak millettin dediği az bile.

valla tam bizlik.herkes kendi menfaatini düşünür sadece.geçen yıllarda çok başımıza geldi.ders saati azaltılır adam hemen ek dersi nerden bulurum diye dolanmaya başlar.ne yapabiliriz bu derslerin düzelmesi için demez.böyle durumlarda aklıma çok zaman önce televizyonda izlediğim bir röportaj geliyor.benzine zam yapılmış muhabir şoförlere soruyor ne olacak böyle diye.adamın cevabı hala aklımda; "benim için farketmez ben hep 1 liralık benzin alıyorum".meslektaşlarımın kafası kumda bu rahat tavırlarını bu adama benzetiyorum...

Maalesef bu kendimizi aşağılama değil hiç kusura bakmayın. Aramızdaki bazı meslektaşlarımızın duyarsızlıkları bir nevi özeleştirimiz diyelim öğretmenlerimizin kendi sorunlarına karşı. Yani kendi sorunlarımıza meslektaşlarımız bu kadar duyarsızlaşırsa milletin bize duyarlı davranmasını bekleyemeyiz.

BBNET
Geri