öğretmenler seminerleri online yapacaklar. Online seminerlerde kullanılacak zoom programı 40 dakikalık deneme sürümüyle mi yapılacak yoksa okullara zoom lisansı verilecek mi?
EBA yoğun kullanımı kaldıramıyor hocam.. Bence program serbest olmalı. TeamLink, Google Meet ve meşhur ZoomEba üzerinden yapılması mümkün değil mi?
Okulunuz size çözüm bulur. Sitres yapmayın. Milli eğitimden birşey gelmeyipde idareniz size danışırlarsa çözüm üretilir..
okulun kurumsal mailinden mi kayıt yaptınız?okul ıle uye oldugunuzda sanırım sure uzun oluyor ıdare ıcın kayıt yaptık kapanmadı 40 dk da
ama bakanlığın kararı hocam nasıl yüz yüze yapar.Biz toplantıyı YÜZ YÜZE yapacağız. Neyse ki 10 kişi bile değiliz!
Angarya işleri WhatsApp ile iteleyen müdürümüz, örneğin sorumluluk sınavı iptal edilince bekleyelim dys'den yazı gelsin diyor, resmi hesaptan tweet atıldığı halde...
Yalakalık ve işgüzarlık yapmadan, öğretmenlerin iş verimini düşürmeden idarecilik yapmak gerçekten büyük zanaat.
Kalkmadı hocam , uyarı veriyor hemenZoom'daki 40 dk kısıtlaması kalktı diye biliyorum.
ben de meet de başlatmayı düşünüyorum, meb hattında çalışıyor mu acabagoogle meet
Biliyorum hocam ama dedim ya kraldan çok kralcılae olunca...ama bakanlığın kararı hocam nasıl yüz yüze yapar.
ewet hocam mudur adına okul epostasını kayıt edıyorokulun kurumsal mailinden mi kayıt yaptınız?
Bizde Meet olmadı. Bağlantı hatası veriyor. Zoom ise çalıştıben de meet de başlatmayı düşünüyorum, meb hattında çalışıyor mu acaba
Dün okulda denedim çalışıyorduben de meet de başlatmayı düşünüyorum, meb hattında çalışıyor mu acaba
teşekkürlerDün okulda denedim çalışıyordu
Öğretmenler kurulu toplantısına katılanları not edin. Katılmayanlara mazeretlerini sorun ama çok da şey etmeyin. Eylül'de tutanaklarınızı herkese imzalatın.Zoomdan deneme yaptık, sorunsuz çalışıyor o yüzden başka arayislara girmeyeceğim. Benim merak ettigim baska bir konu var. Bu online toplantiya ait bir tutanak olusturacak miyiz okul idaresi olarak? Katilan katilmayanlari belirleyecek miyiz? Bir de ogretmenlerin seminer programi dogrultusunda kendi aralarinda zumre toplantisi yapmasi gerekiyor. Uzaktan yapacaklari toplantilara ait tutanak isteyecek miyiz ögretmenlerden? Bilgisi olan var mi acaba?
Yapmazsanız tekrar toplantı oluşturun 1 dk sonraya bile toplantı oluşturabilirsiniz...Arkadaşlar bir şey soracam. Zoom da bir toplantı oluşturduk ve toplantı saatini de belirledik. Eğer o saatte toplantıyı yapmasak bir saaat sonra yapabiliyor muyuz?