semineri kendi memleketimizdemi yapacaz

Kodla Büyü

6fatma8

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
semineri kendi memleketimizdemi yapacaz bilginiz varmı nabi avcı o şekilde bir açıklama yapmış

6fatma8' Alıntı:
kesinliği belli olsada biletlerimizi alsak aes ne

11430104_10207201748826214_2828998240819614633_n.jpg

Bugüne kadar hep bağımsız okullar ve köy okullarının öğretmenlerine tanındı bu hak...

Memleketine gitmek isteyen arkadaşlarımız için bence güzel bir uygulama.. Çalıştığı okul ile ilgili evraklarını idareye teslim edip herhangi bir bağı kalmayıp giderse kafa daha rahat olur.. Herkese şimdiden iyi tatiller :+1:

aynı ilde farklı ilçeler için durum nasıl acaba ? sonuç olarak 93 km okulu için merkezden köye giden öğretmen arkadaşım var..

bence mümkünse illede kadrosunun olduğu okulda almak zorunda değilse ikameti olan ya da tatilini geçireceği yere en yakın okul olayı daha mantıklı.. illa il dışı olmasındansa.. bu arada il dışında tatilini geçirecekler için de çok iyi haber ayrıca..

Sımdı bu ıslem ıcın nasıl bır yol ızlememız gerekiyor pek anlamadım ızın mı alacagız okuldan

karadunyam' Alıntı:
Sımdı bu ıslem ıcın nasıl bır yol ızlememız gerekiyor pek anlamadım ızın mı alacagız okuldan
Okul Müdürlüğünüze ilgili yazıyı belirtip mesleki çalışmanızı şu şu il/ilçedeki şu okulda yapmak istiyorum diye bir dilekçe yazar gidersiniz hocam..

BayTerapi' Alıntı:
aynı ilde farklı ilçeler için durum nasıl acaba ? sonuç olarak 93 km okulu için merkezden köye giden öğretmen arkadaşım var..
Aynı durum bende de var. Ama bence aynı ilde farklı ilçelerde de seminer çalışması yapılabilir ya da yapılmalı diye düşünüyorum.

Arkadaşlar okula dilekçeyi vereceğiz oda üst yazıyla il milli eğitime yollayacak sanırım. Peki karşı taraftaki okula nasıl haber gidecek ? Adam kardeşim sen nereden çıktın bizim haberimiz yok diyebilirmi ?

burhaneren' Alıntı:
Arkadaşlar okula dilekçeyi vereceğiz oda üst yazıyla il milli eğitime yollayacak sanırım. Peki karşı taraftaki okula nasıl haber gidecek ? Adam kardeşim sen nereden çıktın bizim haberimiz yok diyebilirmi ?

Hocam semineri yapacağınız ile gittiğinizde, ilgili il veya ilçe milli eğitim müdürlüğüne ilgili yazıya istinaden X okulunda Mesleki semineri almak istiyorum diye dilekçe ile başvurursunuz, olur biter diye biliyorum.

ben ilçeden ilçeye gidicem kimse itiraz etmedi. verin dilekçelerinizi bi sıkıntı yok. hatta ilçeler arası 15 dk bizim. anamın babamın yanında iftar sahur yapmak kadar doğal bişeymi var?
ama bizdede şu sıkıntı çıktı . dioki bizim cins müdür yardımcısı..ek dersini eylülde vercez. nerden çıkardınız bunu dedim? evrakları o tarihte teslim edicen o yüzden öyle anladım ben o yazıdan diyor...ben böyle işin! bi de bu ek ders işini halletseler!

Re: Ynt: semineri kendi memleketimizdemi yapacaz

Formatörlüğün belirli bir okulda ve yine süresi belirli olan görevlendirme oluru vardır.
Öğretmenin ise ders yılı sonu seminer görevi olur.
Durum bu.Yorum serbest

Doğru yerde mi soruyorum bilmiyorum ama bu seminerde dağıtılan konuların sunuları falan var mıdır?
Nerede buluruz?

btr olup da seminer için izin alamayanlar bunu neye göre alamadı acaba?

ağrıda 30 hazirana kadar btr görevlisiyim ama şu an izmirde seminerdeyim kimse de sen btrsin gidemezsin demedi.

zaten başvuru dilekçesini ilçe milli eğitime verirken ve izmirde ilçe milli eğitimden olur yazısını alırken kimse mebbise bakıp işlem yapmıyor ki nasıl böyle bi engel çıkardılar size onu anlamadım?

Halen devam eden projeler diye bir konu aldım sunumunu yapmak için fakat pek birşey bulamadım. Yardımcı olabilecek var mıdır?

arkadaşlar simdı başvuru yapsak 22-30 hazıran arası bir semineri memlekette deva edebılırmıyız

BBNET
Geri