Seminer Döneminde Bilişim Rehber Öğretmeni

Kodla Büyü

ibrahim_hoca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar şu an okulda saat üçe kadar çalışmaktayız büyük çoğunluğumuz. seminer döneminde diğer öğretmenlerle aynı saatte yani 12 de mi çıkacağız yoksa saat üçte mi yoksa beşte mi.görevlendirme yapılırken görevlendirme bitiş tarihi belirtilmedi. mebbiste bitiş tarihi olarak 30.06.2013 olarak yazıyor.iyi niyetle görüş belirten arkadaşlara teşekkür ederim.

Bizim görevlendirmeler(samsun) seminer dönemine kadar yapıldı. Dolayısıyla seminer döneminde 12'de çıkacağız. Aslında seminer döneminde görevlendirme yapılmaz. Sizinkiler yanlış yapmış.

eğitim öğretim saatleri yazıyordu görevlendirme yazısında. Bence diğer öğretmenler gibi çıkacaz.

Hocam Bilişim Rehber Öğretmenliği görevlendirilmesi eğitim öğretimin devam ettiği zaman aralığında yapılır. Dolayısıyla seminer döneminde Bilişim Rehber Öğretmenliği görevi biter. Mebbise yanlış işlenmiştir.Dolayısıyla diğer öğretmenler gibi idarenin belirlediği zaman diliminde çıkabilirsiniz

Malatya de görevlendirmeler 28 Haziran da bitiyor.
Ben 09:00-14:00 arası durmayı düşünüyorum. Sonuçta günde altı ders okuldayım. 9-14 arası 6 ders saatine eşit oluyor.

Bizim ilçedeki görevlendirmeler seminer dönemini de kapsıyor. Dolayısıyla full ek ders alacağız. Okuldan çıkış saatine gelince maalesef işin o kısmı idare ile olan diyaloğuna bağlı.

Diğer öğretmenler 15 saat ekders alırken sana 18 saat verecekse ha 1 saat fazla durursun her gün.. ama 15 saat verecekse diğerleri gibi çık gitsin. önce bunu sor çaktırmadan benim ekders nasıl olacak müdürüm diye :P

BBNET
Geri