Sedan Araç Arıyorum.

Kodla Büyü

seyhanak

Aktif Üye
arkadaşlar benim 206 yı satıp yerine sedan, geniş bagajlı bir araç alacağım.
Corolla , focus, jetta, civic olabilir vb.
2012-2014 model yılı düşünüyorum.
Hatta takaslı alır satarsak çok süper olur, arabasız kalmam en azından.
Benim 206, 2006 model X-desing 1,4 motor 75 bg Atiker lpg li.
113.000 km , metalik kum gri
Kazası darbesi olmayan tertemiz bir araç.
Varsa düşünen iletişim kuralım

bana görede fazla ben senede 6000 i geçemem :D... arkadaşta benim gibi sanırım :D...

aracınız güzelmiş hocam hayırlı satışlar. astra sedan ile takasta anlaşırsanız güzel araç

Zevkler ve renkler tartışılmaz alman arabaları her zaman favorimdir ama civic>>astra şeklinde düşünenlerdenim. :D

2012 model ama 2013 trafiğe çıkışlı beyaz corolla comfort extra aracım var
11500km de hatasız.

54000tl düşünüyorum.pazarlık payı var.

agd85' Alıntı:
pctuna' Alıntı:
Benim aracı düşünür müsünüz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 6175/detay?

Otomatik araçla takas olabilir.
hocam araç hakkında bilgi verir misiniz? araç 1.4 turbo motor olduğu için soruyorum. özellkle yokuşta çekişi ve yakıt tüketimi nedir?

Aracın ilk sahibiyim. 24 kasım 2012 de aldım aracı. Mayıs 2014 e kadar benzin ile kullanıldı. Mayısta 1750 tl değerinde turbo motor uyumlu tüp taktırdım.araç 21500 km de idi. şimdi 33000 km oldu.11500 kmdir lpg ile kullanıyorum ve çekişte falan çok farketmedi. Lpg ile 220 km hız ile sıkıntısız gitti. Yakıt konusunda çok fazla değişiklik oldu. Km de 40-45 kr yakan aracım ş.içi bile 25 kr geçmedi. (Lpg 3 tl iken bile). Aracın hızlanması falan çok iyi. Aracımdan memnunum ama nakit ihtiyacımız için satmak zorunda kaldık.28000 tl ye kadar otomatik bir araçla takas düşünebilirim. Hayırlı günler

BBNET
Geri