Seat LEON Muhabbeti

Kodla Büyü

partales

Site Gezgini
Ne zamandır konuşulmamış. bende 2006 stylance 1.6 modeli. çok memnunum. Diğer leon kullanan arkadaşlar da deneyimlerini paylaşırlarsa memnun olurum. Arabada kullandıkları farklı donanımlardan yapılan modifiyelerden de bahsedilirse bilgi paylaşımı olur :)

2006 Seat Leon Sport Up sahibiyim. Bence farklı bir modifiyeye ihtiyacı yok Sport up un. Ek olarak Spoiler ve çift abarth egzoz. Sport Up gerçekten tavsiye edilir.

1.6 stylance var 2006 model son derece memnunum bide otomatik olaydı iyiydi :wink:

agd85' Alıntı:
1.6 stylance var 2006 model son derece memnunum bide otomatik olaydı iyiydi :wink:

otomatik vites bi araç hiç kullanmadım ve rahatlığını bilmiyorum ancak Seat Leon aracıma doğru karşıdan gelip aracıma baktığımın zaman aldığım haz tarif edilemez şekilde beni mutlu ediyor. Leon almakla ne kadar doğru bi karar verdiğimi her görüşümde, her kullanışımda farkedebiliyorum :D

partales' Alıntı:
agd85' Alıntı:

otomatik vites bi araç hiç kullanmadım ve rahatlığını bilmiyorum ancak Seat Leon aracıma doğru karşıdan gelip aracıma baktığımın zaman aldığım haz tarif edilemez şekilde beni mutlu ediyor. Leon almakla ne kadar doğru bi karar verdiğimi her görüşümde, her kullanışımda farkedebiliyorum :D
aynen hocam bende çok seviyorum aracımı tipli araç. hanımda kullanabiliyo ama otomatik olursa hem eşim hem ben daha da rahat etmiş olucaz :D :D

bende 2009 cordoba 1.4 tdi stylance var, çok memnunum

ama satarsam leon alacam :mrgreen:

1.5 senedir kullanıyorum çok memnunum ancak yeni 2014 model leonlar görüntü olarak pek hoşuma gitmedi. Satarsam yine Leon alırım diyemiyorum bu yüzden :(

BBNET
Geri