Seat ibiza 1.4 reference ?

Kodla Büyü
Aynen bildigin bombos sifir arabalarda otomatik cam olmayan arka kapilar kalmis insan hayret ediyor

Hocam takip ediyorsan eğer ibizada motor seçenekleri değişti,iç donanıma yenilikler geldi. Bence yeni modellere bak uygunsa sana.Piyasada eski kasa diye nitelendirilip satışı az olabilir.

Bende de ibiza var 2013 reference, paran varsa style al, aradaki fiyat farkına değer.

Hocam ben 2012 1.4 reference ini aldım 59.000 km de 29 a aldım suandakı pıyasası olmus sana 32-34 arası gecenlerde samsun seata gittim reference paket 37.000 tl style paket 40.000 tl acık ve net soyleyeyım 6 aydır bu aracı kullanıyorum super reference ı ben dolu hale getırdım 800 e jantını aldım 100 lraya park sensörünü taktırdım mis gibi oldu çıktı,filterelerini sununu bununuda servisten aldım dısarda taktırdım lpg yide taktırdım lavoto 1600 tl ye 90-110 arası km de 145 kurus ile 155 kurus arası yakıyor sehır ıcı en fazla 190 kurus yakıyor klıma acıkken ki değerler hemde , biz 3 kişiyiz bagaj yetiyor çok şükür komforu wv konforumis gibi oldu , , style paket reference pakette soyle bır durum var ellerınde hangı yılın kacıncı ayına aıt araclar var onu da sor ,

reference ı al kendin doldur yok ugrasmam en basından olsun dersen style al ama pişman olmazsın bu aractan tavsıye ederım acıkcası ,

kesınlıkle poloyu golfu aratmıyor .

2 fazla öde servisten cıkmadan tüpünüde attırki garantin bozulmasın servis garantili tüpün olsun

Geçen sene 0 fiyatı 33400 tl idi fiyatı baya yükselmiş. Kalabalık bir aile değilseniz alabilirsiniz ama parça fiyatlarını da araştırın derim ben seat grubunun parça fiyatları pahalı diye duymuştum.

Valla hocam max 25- 30bin tl olarak yola ciktik 2. El piyasasi sapitmis bu arabanin 2.eline 40bin isteyen manyaklar var ondan artik 0 bakmaya basladim. Toyota auris baktim 2012 40000kmde 6 vites 1.33 comfort modeli 39bin istiyor onu mu alsam diyorum cok kararsiz kaldim

1.33 motor hakkinda bilginiz varmi yakit tuketimi vs kasa 1300kg falan sanirim cekmez falan diyorlar lpg takilsa nasil olur acaba

aynı motora sahip 2011 model polo kullandım 1.5 yıl benzin 1 yıl da lpg ile motorun performansı-yakıtı ve lpg ye uyumu konusunda sıkıntınız olmaz. performans konusunda yaklaşık 200 kg ağırlık avantajından dolayı ve beygiri düşük görünse de 132 nm torku sebebiyle aurisden oldukça iyidir.

BBNET
Geri