Seat Cordoba hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DotCom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

DotCom

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba ,

Araç ararken Seat Cordoba denk geldi.

2001 model

55 bin km

1.6 100 hp

Benzinli

15.500 TL

Full olan model. Dijital klima vs. var.

Seat'lar hakkında bilgim yok. Ne diyebilirsiniz bu seçenek hakkında?

güzeldir bir nevi polo classictir. üzerindeki motor vw nin akl kodlu motorudur(hitler diyede bilinir). bu motor golf,bora,passat,a3,a4 vs kullanılmıştır. taş gibidir ş.içi 9.5-10 ş.dışı 6-6,5 sarfiyatı vardır.al lpg ni tak güle güle bin.

Bir ara benim de karşıma çıktı hakkaten hoş arabaları var ve ikinci elleri çok uygun fiyata bulunabilir. Ben de düşünüyorum Seat

dediğinize göre araç signo donanım km ve kaporta orjinalse(yaşa bağlı 1-2 parça boya normal) 14,5-15e kadar alınabilir

Kilometre 155 bin olmasın Hocam, 55 bin çok az. Eğer doğru ise hiç binilmemiş herhalde.

hocam proton yaramaz.bende seat toledo ya da cordoba düşünüyorum.fiyat-performans çok mantıklı...

Bende 2009 cordoba stylance var, 1.4 tdi

gecen sene aldım aracı, tam 1 sene oldu, çok memnunum şimdlik, 3 dezavantajı var sadece,

arka koltuklar biraz dar (bagaj genişliğini fazla vermişler.), amartisörler sert! bir de dizel motorları 3 silindirli oldugu için ses fazla.

Onun haricinde herşey gayet iyi.

erhnhtms' Alıntı:
cukurova' Alıntı:
arkadaşlar yeni konu açmayim dedim. bende 16 bin civarı araç bakıyorum da. PROTON GEN2 nasıl çok hesaplı yaw tipine göre felan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3840/detay

bu arada cordobada alınabilir aslında

aman hocam alırsın satamazsın elinde patlar
ya satabileceğime inansam alırdım.. bende çok baktım gen 2 lere kasa süper..lotus tasarlamış.. ama tutulmuyo işte

zzeytinci' Alıntı:
Kilometre 155 bin olmasın Hocam, 55 bin çok az. Eğer doğru ise hiç binilmemiş herhalde.

Araç galerinden.

İstediğiniz yere gösterebilirsiniz dediler.

Benzinli araç olduğu için fazla kullanılmamış dedi.

Servise göstermedim ama.

erhnhtms' Alıntı:
dediğinize göre araç signo donanım km ve kaporta orjinalse(yaşa bağlı 1-2 parça boya normal) 14,5-15e kadar alınabilir

Araca bakarken donanım isimlendirmeleri hakkında bilgim yoktu. Galerici en full olan diye tanımladı. Tekrar bir sormak lazım sanırım.

14 den pazarlığa başlasam diye düşünüyorum.

LPG takma maliyeti de olacak.

DotCom' Alıntı:
Merhaba ,

2001 model

55 bin km

Bundan 2 yıl önce 2006 modelini 60 bin km'de 16.500 e almaktan son anda vazgeçmiştim (o gün bugün aklımda). Anlaşılan fiyatları baya artmış.
Almak istediğin araçta golf-jetta motoru vardır. Görünüş ve sağlamlıkta 10 numara araç.
Seat marka araçlara gelince Türkiye'de alınabilecek en mantıklı araçlardır. Bende 2012 ibiza st var şuan.

Senin km çok düşündürücü km orjinal olup olmadığını direksiyon, pedallar ve el fireninin durumundan anlarsın.

asacan' Alıntı:
DotCom' Alıntı:
Merhaba ,

2001 model

55 bin km

Senin km çok düşündürücü km orjinal olup olmadığını direksiyon, pedallar ve el fireninin durumundan anlarsın.

Araç diri görünüyordu. Herhangi bir yıpranma vs. farketmedim.

Yıpranmayı gizlemek için kılıf vs. falan da görmedim.

Serviste belli olur tabi herhangi bir oynama yapılıp yapılmadığı.

Plakasını almayı unuttum ancak , sorgulama yapacaktım.

asacan' Alıntı:
Almak istediğin araçta golf-jetta motoru vardır. Görünüş ve sağlamlıkta 10 numara araç.

2001 modeller wv değilmiş. wv 2002 den sonra satın aldığı için kalite farkı varmış.

BBNET
Geri