Seat cordoba almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Kodla Büyü
seatlarlar iyidir hocam,bende düşünüyorum,temizini bulmak bira zor..
paran varsa leon al en çok tutulan modeli

arkadaşta vardı, ben sürmedim binmedim. Memnun olduğunu söylemişti. motoru ufak ama performansı iyi özellikle tırmanışlarda çok aktif bir araç demişti yakıtı da düşükmüş ama sanırım esp yok o yüzden savuruyor virajlarda demişti. Başka da bir şikayetini duymadım. Tabi iyi bakmak baktırmak lazım

Biraz gurultulu bi arac snirim onun dsiinda super bildigim kadariyla triger zinciri var degistrmen gerekmez

5 yildir kullaniyorum kesinlikle fiyatina gore cok iyi bir arac. Dizel tavsiye ederim. 90000 km yol yaptim rutin bakimlari disinda sorun cikarmadi. Zaten motor elektronik aksam vs volkswagen.Yakiti cok uygun, en son 45 lt. Motorin ile 700 km sehirarasi kalani ankara ici 900 km yol yaptim. Ozellikle rampalarda cekisi cok iyidir. Ama ikinci el piyasasi cok bulunan araclara gore zayiftir ama alir yillarca binerim diyorsan kesinlikle tavsiye ederim.

Genelde kilometresi oynanmış araçlar var sanki cordobalarda. O yüzden daha dikkatli bakın hocam. 5664'ten muayene sorgusunu mutlaka inceleyin... Benim de aklımdan geçmişti bir ara fiyatına göre donanımlı araç.

seat marka olarak iyi ki tanınmıyor hocam. ffiyat performans en yüksek araçlardan biridir bence cordoba. bagaj hacmi 500 lt di sanırm. 2004 golf aracım vardı. şu anda seat altea kullanıyorum. isteklerimi fazlasıyla karşılıyor. Darda kalıpta satmak istediğinde hiç bir araç hemen satılmıyor. temiz düzgün bir araç kullanmak istiyorsan alınır binilir. stylance donanım signo donanım full dür. hız sabitleyici dijital klima gibi güzellikleri vardır. hangi yılda olduğunu hatırlamıyorum fakat katlanır aynda dahil vardı.

yanılmıyorsam sınıfının en geniş araçlarından ve oldukça kullanışlı. verdiğin paraya değecek bir araç cordoba. evet leon çok tutuluyor ama araç sedan olmalı bence. bütçe yeterse toledo daha hoş tabi.

BBNET
Geri