Seat İbiza 1.4 Referance 2015 Sizce nasıl?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CeM_G
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam bir önceki atmosferik 1.4 motor var bu modelde. Şu anda bu motor kombinasyonu satılmıyor. Aynı motorun 2014 modeli bir üst paketi arkadaşımda var. Bir kaç kez bende kullandım. Şu ana kadar da hiç bir sorun yaşamadı. Fiyat biraz yüksek gibi geldi 2014 yılında reference paketinin sıfırını 32 bine veriyorlardı ona göre bir kıyaslama yaparsın hocam hayırlısı olsun diyelim.

Ben de ibiza kullanıyorum 2013 model, tereddütlü aldım ama memnun kaldım yakıtından, yol tutuşundan, konforundan. Sadece hacim olarak biraz küçük kalıyor, bekar yada henüz çocuklu olmayan aileler için ideal diyebilirim...

Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz ama tövbe Ya Rab. ne kadar tipsiz bir araba :-1:

Ben olsam sırf tipinden almazdım

kafkas' Alıntı:
Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz ama tövbe Ya Rab. ne kadar tipsiz bir araba :-1:

Ben olsam sırf tipinden almazdım

Hocam arabama bakış açımı değiştireceksin yapma :D o nasıl yorum :puhaha:

Biraz araştırdım da fiyatlar hep bu civarlarda. bir kaç sene önce belki sıfır araba alınırdı bu fiyatlara fakat şimdi temiz ikinci el bile bulmak zor oluyor. ne kadar çok araştırınca da okadar çok kafa karışıyor zaten. çok da anlamayınca hepten içinden çıkılmıyor :D

Hocam tamamen maddiyat ve ihtiyaç meselesi, araba bulmak çok zor iş. Kafalar kazan gibi oluyordur Allah bilir.
Ben de çok aradım, nasip oldu aldım. amma 4 ay sonra büyük bir kaza sonucu cumburlop :idea:
Hayırlısı ile bulmanızı ve kazasız belasız sürüşler dilerim :)

kafkas' Alıntı:
Hocam tamamen maddiyat ve ihtiyaç meselesi, araba bulmak çok zor iş. Kafalar kazan gibi oluyordur Allah bilir.
Ben de çok aradım, nasip oldu aldım. amma 4 ay sonra büyük bir kaza sonucu cumburlop :idea:
Hayırlısı ile bulmanızı ve kazasız belasız sürüşler dilerim :)
Geçmiş olsun hocam Allah bir daha yaşatmasın.
Evet hocam tamamen maddiyata dayanan bir iş. Çok kararsız kalıyor insan. İlk arabam olacak bir de inşallah.

BBNET
Geri