seçmeli robotik kodlama

Kodla Büyü

cupcake

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hocalarım 5. sınıflarda seçmeli robotik kodlamada nasıl bir plan kullanıyorsunuz benim gözlemlediğim robotik konuları için beşlerin çok yetersiz olması akış şemasını anlamlandıramıyorlar nasıl karar döngü işleyeceğim sizlerde durum nedir. bir de konular bir noktadan sonra bilişim ile çakışıyor, code.org ve scratch işlerken ikisini ikinci dönem birleştirip mi devam edeceksiniz, robotikte kodlama programlarına erkenden geçmiş olacağım ama aynı sınıfın bilişimde kodlama konuları 2. dönem başlıyor sizler nasıl yaptınız geçen sene ve bu yıl neler planlıyorsunuz

bende merak ediyorum. aurduino uno seti mi aldıracaksınız. hangi seti önerirsiniz. gecen sene ders işleyen arkadaşlardan önerilerini bekliyoruz. teşekkürler

benim 5lere robotik kodlama seçildi, kodlabüyü ile başladım, çocuklara akış şeması falan diyince kafalar karışıyo devrelere nasıl geçicez bilmiyorum, ön öğrenmelerinde eksiklik olduğundan ağır geleceğini düşünüyorum, hiç kodlama dersi almamış çocuklara robotik anlatmak biraz zor olacak, tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok memnun oluruz

bizde de maalesef lab da yok sınıfta daha zor oluyor robotik . ben de önerilere açığım hocalarım

Arduino set aldıramıyorsanız. Önce kodlabüyü, ardından scratch, ardından tinkercad ile devre şeması oluşturup çalıştırma ile bütün bir seneyi kapatabilirsiniz.

5lerde ardunio ağır geliyor .yani en azından benim okulumun öğrenci profili böyle. baya bir süre kodlama anlatarak gitmek daha kolay. belki mbot kullanılırsa bir nebze anlama kolaylaşır diye düşünüyorum

Merhaba robotik kodlama dersi ıkıncı donem konuları 5 ve 6 larla cakışıyor özellikle döngüler 5 lere agır gelecek nasıl bir yol izleyeceksiniz hocalarım

BBNET
Geri