Seçmeli robotik kodlama dersi hakkında..

Kodla Büyü

uras23

Üye
Arkadaşlar dersi işlemek için hangi siteleri kullanabiliriz. Kitapsız ilerlenebilir mi. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Arkadaşlar dersi işlemek için hangi siteleri kullanabiliriz. Kitapsız ilerlenebilir mi. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba öğretmenim. Meb müfredatına uygun 01 Yayınlarının kitabı var. Naçizane yazarlarından biriyim. Kendim de robotik kodlama dersi veriyorum okulda. Süreç içinde aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olabilirim.

Robotik Kodlama 5 ve 7 hazırlandı. Akıllı tahta uyumlu olarak hazırlanan z kitapları kullanabilirsiniz yıllık plan ve zümreleri hazırlandı

5. ve 6. Sınıflar için görev yaptığım imam hatip ortaokulunda 7-8 yılın ardından ilk defa bu yıl "Seçmeli Robotik Kodlama"derslerine gireceğim haftada 1 ders saati olmak üzere. Konuyla ilgili, z kitap, yıllık plan ve zümre toplantı tutanağı şablonlarına ihtiyacım var. Elinde olan var mı acaba?

Merhaba öğretmenim. Meb müfredatına uygun 01 Yayınlarının kitabı var. Naçizane yazarlarından biriyim. Kendim de robotik kodlama dersi veriyorum okulda. Süreç içinde aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olabilirim.
Hocam merhaba, öncelikle emeklerinize sağlık. Kendinizde robotik kodlama dersi veriyorsanız yıllık plan ve zümre toplantı tutanağınızın örneğini paylaşabilir misiniz acaba?

Kitaplar planlar zümreye için bana özelden mesaj atabilirsiniz linki vereyim
Hocam (?) özel mesajdan attığınız site içerisindeki içerikler herhangi bir editöryal incelemeden geçmemiş yapay zeka çıktıları. Ayrıca ücretli olarak içeriği sağlıyorsunuz ve sitenizde içerikleri kimin oluşturduğu, yazarları, hangi kurumun sorumlu-yetkili olduğu gibi bilgiler bulunmuyor. Lütfen içerik paylaşacaksanız burada dosya ekleri ile paylaşın, aksi halde tüm başlıklara spam yapmayı bırakın lütfen.

ilksms
Geri