seçmeli ders saatleri değişmiş.

Kodla Büyü
hocam benim baktığımla aynı 1 senedir böyle diye biliyorum ama ben başka birşey soracağım seçmeli dersler konusunda
meslek lisesindeyim ve bu seçmeli dersler hep kültür derslerinden seçiliyor bunu meslek derslerinden seçmek için ne yapmak lazım fikri olan var mı yardımcı olabilecek olanlar

bizler sene başında öğrencilere dilekçe veriyoruz. öğrenci kafasına göre seçiyor. ancak seçilen her dersin açılamama gibi bir durumu var. fiziki şartlar öğretmen yeterliliği ve belli bir kişi tarafından seçilmesi gibi. bunlar birleşince ve okul idaresinin de onayıula meslek dersi seçmelerine doğru yönlendirilebilir. birde durum karışık meslek + kültür seçiliyor. daha çok 12 lerde kültür dersleri seçiyorlar. 10. sınıf meslek çizelgesinde 3 saat olan seçmeli 4 saat olmuş. baska bir değişiklik varsa görmedim sanırım.

metemli' Alıntı:
hocam benim baktığımla aynı 1 senedir böyle diye biliyorum ama ben başka birşey soracağım seçmeli dersler konusunda
meslek lisesindeyim ve bu seçmeli dersler hep kültür derslerinden seçiliyor bunu meslek derslerinden seçmek için ne yapmak lazım fikri olan var mı yardımcı olabilecek olanlar
hocam bölüm şefiniz her sınıfın seçmeli olarak alabileceği ders saatinin bir kısmına bölüm dersi koyulması için idareyle görüşsün.

leventgenc' Alıntı:
metemli' Alıntı:
hocam bölüm şefiniz her sınıfın seçmeli olarak alabileceği ders saatinin bir kısmına bölüm dersi koyulması için idareyle görüşsün.
bencede.

BBNET
Geri