Seçmeli Ders Not Girişi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan i.d.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

i.d.

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Seçmeli Ders Not Girişi yapıldığında kaydet diyoruz ama kaydedilmiyor. Bilgisi olan var mı?

bende seçmeli ders tarihini girerken sıkıntı yaşamıştım. ilk tarihi girdikten sonra sınav tarihleri bölümünde görülmüyor fakat sınav tarihini kaydediyor. yönetimin eokul şifresiyle baktığımda tarih görülüyordu. Sınav tarihini kaydedemedik diye iki üç sınav tarihi birden girebilirsiniz dikkat edin.

Ders öğretmeni atamalarını yenilemek gerekiyor notların sorunsuz kayıt edilebilmesi için

Sayın Hocam,

Seçmeli Not girişi yapabilmek için;

1. Öğretmene mutlaka T.C. Kimlik No kısıtlaması verilmelidir.

2. Kurum işlemleri + Ders İşlemleri + Seçmeli derslerin seçilmesi gerekir.

3. Kurum işlemleri + Ders İşlemleri Öğrenci Seçmeli derslerinin belirlenmesi gerekmektedir.

4. Kurum işlemleri + Ders İşlemleri + Ders Öğretmenlerinin tanımlanması gerekmektedir.

5. Kurum işlemleri + Ders İşlemleri + Ders Programının yapılması gerekmektedir.

6. Kurum işlemleri + Sınav İşlemleri + Sınav Tarihlerinin girilmesi gerekmektedir.

7. Seçmeli dersler ekteki çizelge doğrultusunda doğru bir şekilde tanımlanırsa sorunsuz giriş yapılabilmektedir.

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

Seçmeli Not girişi yapabilmek için;

1. Öğretmene mutlaka T.C. Kimlik No kısıtlaması verilmelidir.

2. Kurum işlemleri + Ders İşlemleri + Seçmeli derslerin seçilmesi gerekir.

3. Kurum işlemleri + Ders İşlemleri Öğrenci Seçmeli derslerinin belirlenmesi gerekmektedir.

4. Kurum işlemleri + Ders İşlemleri + Ders Öğretmenlerinin tanımlanması gerekmektedir.

5. Kurum işlemleri + Ders İşlemleri + Ders Programının yapılması gerekmektedir.

6. Kurum işlemleri + Sınav İşlemleri + Sınav Tarihlerinin girilmesi gerekmektedir.

7. Seçmeli dersler ekteki çizelge doğrultusunda doğru bir şekilde tanımlanırsa sorunsuz giriş yapılabilmektedir.

İyi çalışmalar.

bunların hepsi yapılı bizde ama yinede notları kaydedemiyoruz.

Bizde seçmeli sınav tarihi girilmedi e not da girilmedi, 5ler 6lara bile not giremedik, idareden mi kaynaklı e-okuldan mı anlamadım ben

Hızlı ders notu girişinden girmeyin, not girişi kısmından girin o zaman oluyor hocam. tabi sorunu doğru anladıysam :!:

BBNET
Geri