Seçmeli bilişim sınav tarihi yardim

Kodla Büyü

kondansatör

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Biraz geri kaldım
sınav tarihi girmeyi unutmuşum yogunluktan bugün sınavı yaptım .yarın sinav tarihi olsun dedim ama bi türlü tarih giremiyorum arkadaşlar. Seçtiğiniz tarih buyük yada bugüne eşit veya daha ileri kaydetmeye calisiyorum kaydeder gibi yapiyor ama kaydetmiyor :? :?

kaydetmez sadece okulun şifresiyle verebilirsin yada 2 gün sonraya gün ver
listeyee bak daha önce tarih girilmiş mi?

Wgolf hocam pazartesite olmuyor
bravea ard hocam sanırım sitede ben bulamadım ve yogunluktan gerçekten basim ağrıdı. Yoksa luzumsuz konu başlığı açmazdim

Hocam haklısınız sadece bu konu ile ilgili aşırı bir fikir ayrılığı var.Yani net birşey yok.Sitemim size değil sisteme ve bu konu ile alakalı bir sonuca ulaşamamamıza :wink:

Ben not girmedim.Davranış notu girerim diye düşünüyordum oda sistemde açılmıyor.Hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum 8. sınıflar ile ilgili.7 lerde seçilmedi bizde zaten orada sıkıntı yok .

Arkadaşlar bugün yeni bir durum ile karşılaştım idare 8 leri bana tanımladı sistemden ve ders not kısımları ve projeler pasif göüküyor ancak derse katılım notu kısmı aktif sadece derse katılım notu girsem yeterli mi 2 tane?
Sınav tarihleri girilmediğinden de pasif gözüküyor olabilir not kısımları

arkadaşlar önceden sadece davranış notu giriliyordu. bu yıl derse katılım notu gelmiş. proje tarihi girerseniz projede verebiliyoruz ben sadece 2 tane derse katılım notu verdim. müdür yeterli olacağını söyledi

BBNET
Geri