seçimlerdeki kaos ve algı oluşturma çabası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
A

Anonymous

Misafir
http://haber.stargazete.com/politika/pa ... ber-857647

2-3 farklı şirketin benzer sonuçlarına göre ak parti %43-45 arası oy alacak.miting alanlarında ben şimdiye kadar böyle bir kalabalık görmedim. tabi bu ak partiyi %30 altına çekmek isteyenlerin işine gelmeyecek ve linkteki senaryo devreye sokulacak.

gelin bir çalışma yapalım.forumda sandıkta başkan-üye görevi alacak çok sayıda arkadaş var. onlardan ricam tuttukları tutanakları telefonla resmetsinler ve tüm partilerin kendi veritabanında tutacağı ve netten yayınlayacağı sonuçlarla karşılaştırsınlar. örneğin 2011 seçimlerinde sandık başkanıydım, chp tüm sandık sonuçlarını kendi sitesinden verdi, bu sonuçlar onlara parti müşahitlerinden gidiyor. kendim kontrol ettim, birebir aynıydı. bunu burda da herkes yapsın, fark varmı o zaman konuşalım. milli iradeye gölge düşürmek isteyenler boşa çabalıyorsunuz. hangi devirde yaşıyoruz ki ben sandık başkanı olarak yolda sonuç değiştirecem. çöpe pusula atacam. hile yapsam pusulayı neden çöpe atayım, yokederim. :)

http://haber.stargazete.com/politika/pa ... ber-857647

sahibi chp'ye yakın andy-ar şirketi 30 mart anket sonuçları;

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde oy tercihinizi hangi partiden yana kullanacaksınız?" sorusuna verilen cevaplar şöyle oldu:
Ak Parti %43,5,
CHP %29,3,
MHP %13,6,
BDP %6,5,
BBP %2,2.

20 Mart itibariyle seçim yasakları başlamıştır.

Yazılı, sözlü ve görsel basın ve yayın araçları ile kamuoyu araştırmaları, anketler, tahminler, bilgi ve iletişim telefonları yoluyla mini referandum gibi adlarla bir siyasi partinin veya adayın lehinde veya aleyhinde veya vatandaşın oyunu etkileyecek biçimde yayın ve herhangi bir surette dağıtımının yapılması yasak olacak.

biz yinede uyarımızı yapalım, sandıktan çıkacak sonuç artık malum, bu bazılarını epey rahatsız edecek. çıkan haberler gerçek bir provakasyon olacağını göstermekte. bu forumda bile sandıkta hile yapıldı yalanına sarılacak onlarca kişi olacak. hodri meydan çekin tutanaklarınızın fotosunu, seçimden sonra beraber check edelim.

Aldığın oy senin olsun sen bize şu cemaatle yatıp kalktığın günlerden bu günlere nasıl geldin onu söyle. Hergün hocaefendinin elini eteğini öperken nasıl böyle düşman oldun onu söyle. Birbirinizin tekerine çomak sokmadan önce ne işler çeviriyodunuz onu de. Ne istediniz de vermedik derken ne verdin onlar sana verdi onu söyle. Hiç boşa adamın böyle yapacağını nerden bileceksin ayaklarına yatma 11 senedir adamın koynundan çıkmayıp bizi kandırdılar diye ağlarsan komik duruma düşersin. Yarım akıllıları kandırırsın. Ben sana diyim mi ne olduğunu? Cemaati besledin büyüttün. Bir asalak canlı gibi sana yapıştı. Fakat sana zararından çok faydası vardı. Muhalefet partisi milletvekillerinin liderlerinin kasetlerini piyasaya sürüyodu işine geliyodu. Sadece bu da değil ergenekon sürecindeki hedeflerine de çok yardımcı oldular. Yolsuzluk hırsızlık konusunda onlar seni idare etti sen onları. Fakat adamlar o kadar da salak değilmiş. Yarın öbürgün çıkarlar çatışır dünya hali bu satışa geliriz birgün diye seni dinlemiş tüm pis işlerini kayıt etmiş. Nitekim bi zamandan sonra baktın adamlar külfet olmaya başladı sırtına fişlerini çektin. Onlar da biz gidersek seni de yakarız dedi patlattı kasetleri belgeleri. Şimdi ciyak ciyak bağırırsın. En aşağılık küfürleri edersin. Bunlar hep cemaatin işi onların oyunu dersin. Kabak gibi ortada işte. Ülkenin beraber içine etmişsiniz. Ama iki kesim de telef olacak ve kurtulucaz inşallah bu dinsiz imansız hırsızlardan.

Seçim sonucuna göre , istediği oyu alamayan parti(ler) karşı tarafı suçlayacak. ve sandıkta hile var diyecekler...

Ve mutlaka bir yerlerde boş oy pusula çuvalı bulacaklardır. Bulunması muhtemel yerler: odunluk, ahır, çöp kutusu içi ve dışı, araba bagajı...

Yani birisi çamura yatacak, hadi bakalım kim olacak onlar?

pasteur' Alıntı:
Seçim sonucuna göre , istediği oyu alamayan parti(ler) karşı tarafı suçlayacak. ve sandıkta hile var diyecekler...

Ve mutlaka bir yerlerde boş oy pusula çuvalı bulacaklardır. Bulunması muhtemel yerler: odunluk, ahır, çöp kutusu içi ve dışı, araba bagajı...

Yani birisi çamura yatacak, hadi bakalım kim olacak onlar?
Inan şu anda akpnin karşısındaki kimse oy peşinde değil. CHP ve MHP kenetlenmiş durumda diyolar. Bir noktada hemfikir ikisi de. Benim yukarda yazdığım konulara açıklık getirilsin istiyolar. İki parti de bunun derdinde. Siz sandık derdindesiniz. Çünkü kirli işlerinizin ancak sandıkla üstünün örtüleceğini düşünüyosunuz umudunuz sandık olmuş.

BBNET
Geri