Merhaba. https://scratch.mit.edu/ sitesine erişim sağlayabiliyor musunuz?
dertleri neymiş acaba.
Okulda Scratch gidince kolumuz kanadımız kırık hissediyoruz, siz?
Bende aynı durumdayım bi tek ben mi plana göre gidiyorum diyordum hocamMüfredata göre sadece 6.sınıflarda 2. Dönemde son 2 ayda var. Henüz daha bu haftalarda konu yokken nasıl eksik hissediyorsunuz?
Müfredata göre gitmiyor musunuz?
Hocam 2. dönem full kodlama ile devam ediyoruz. Scratch , Mblock, Pictoblok vb herşeyden yararlanıyoruz. Algoritma konusunu fazla uzatmadan direk uygulamalara geçiş yapıyoruz. Sıkılıyor yoksa çocuklar.Müfredata göre sadece 6.sınıflarda 2. Dönemde son 2 ayda var. Henüz daha bu haftalarda konu yokken nasıl eksik hissediyorsunuz?
Hocam kodlama kursu yapıyorum.Müfredata göre sadece 6.sınıflarda 2. Dönemde son 2 ayda var. Henüz daha bu haftalarda konu yokken nasıl eksik hissediyorsunuz?
Müfredata göre gidiyoruz tabi. Ama ayırdığımız zamanı kimi konularda azaltıp kimi konularda (özellikle de uygulama yapmada) arttırıyoruz. Ayrıca Scratch ı uygulamalı olması bakımından programla ünitesinde 5. sınıfta da kullanıyoruz.Müfredata göre sadece 6.sınıflarda 2. Dönemde son 2 ayda var. Henüz daha bu haftalarda konu yokken nasıl eksik hissediyorsunuz?