Yorumunuz değerli. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için :alkis:zfrkaya' Alıntı:Mblock da kurulu bilgisayarlarda ama scrtach 2.0 kullanıyoruz ama mblock a geçmeyi düşünüyorum ardunio anlatırken o daha az işlem gerektiriyor gibi geliyor.5'lerde scratch 6'larda ardunio işliyoruz farklı iki program olmasını düşünmüyorum hocam. Tecrübeleri arkadaşlar söylerse öğreniriz :++:
Teşekkürler yorumunuz için.Hige' Alıntı:Site üzerinden yaparken ilgileri çok dağılıyor başarılı uygulamaları öğrenci hesaplarına sonradan yükletiyorum![]()
kesinlikle katılıyorum ama lisede Scratch kullandırmak işkence gibierkna' Alıntı:Öğrencilere siteyi nasıl kullanacaklarını anlatmak bir işkence olacağı için ve zaman zaman yaşadığımız internet problemleri yüzünden dersin aksamaması adına PC tercihtir.
Anladım. Tabii ki olası sorunları bertaraf etmek için en mantıklısı pc de kurulu programla çalışmak mantıklı.erkna' Alıntı:Öğrencilere siteyi nasıl kullanacaklarını anlatmak bir işkence olacağı için ve zaman zaman yaşadığımız internet problemleri yüzünden dersin aksamaması adına PC tercihtir.