hyalcin_61 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 860 9 Mayıs 2016 #1 Burda yapılanlardan esinlenerek oluşturduğumuz ve tübitak ta sergilemeyi düşündüğümüz hesap makinesi Ekli dosyalar h hesap 3.rar h hesap 3.rar 84.9 KB · Görüntüleme: 387
s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,888 9 Mayıs 2016 #2 Bilgisayara geçince indirecegim. Paylaşım için teşekkürler hocam.
X xxltc Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,413 9 Mayıs 2016 #3 :+1: TÜBİTAK için projeleri anlatan afiş falan hazırladınız mı hocam varsa paylaşabilir misiniz
hyalcin_61 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 860 9 Mayıs 2016 #5 xxltc' Alıntı: :+1: TÜBİTAK için projeleri anlatan afiş falan hazırladınız mı hocam varsa paylaşabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... afiş hazırlamadım hocam ama her projeye numara verip masalara böyle bir şey yapıştırmayı düşünüyorum Ekli dosyalar Adsız.jpg 133.8 KB · Görüntüleme: 1,210
xxltc' Alıntı: :+1: TÜBİTAK için projeleri anlatan afiş falan hazırladınız mı hocam varsa paylaşabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... afiş hazırlamadım hocam ama her projeye numara verip masalara böyle bir şey yapıştırmayı düşünüyorum
A aydınDr Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,554 9 Mayıs 2016 #9 Emeğiniz için tebrikler Paylasiminiz için teşekkürler aydinDr
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 9 Mayıs 2016 #11 güzel olmus geçen sene bizde benzer bişey yapmıştık.