anathema Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 416 26 Ekim 2018 #1 https://www.youtube.com/playlist?list=PLExOF8wp80PcieBci_DiOyT6fy2nA4TKE
minEvoRise Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,349 27 Ekim 2018 #2 Elinize sağlık hocam. Abone olduk bile. Güzel uygulamalar.
ergin_tastan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 568 27 Ekim 2018 #3 Hocam çizgi izleyende hangi sensörü kullandım? Sensörü arkaya bağlamanın sebebi sarhoş tekerlekten önde yer kalmaması mı?
Hocam çizgi izleyende hangi sensörü kullandım? Sensörü arkaya bağlamanın sebebi sarhoş tekerlekten önde yer kalmaması mı?
anathema Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 416 27 Ekim 2018 #4 ergin_tastan' Alıntı: Hocam çizgi izleyende hangi sensörü kullandım? Sensörü arkaya bağlamanın sebebi sarhoş tekerlekten önde yer kalmaması mı? Genişletmek için tıkla ... Cny 70 sensörü kullandım hocam, robotun arka kısmını hep sarhoş tekerin olduğu taraf gibi kabul ettim ben
ergin_tastan' Alıntı: Hocam çizgi izleyende hangi sensörü kullandım? Sensörü arkaya bağlamanın sebebi sarhoş tekerlekten önde yer kalmaması mı? Genişletmek için tıkla ... Cny 70 sensörü kullandım hocam, robotun arka kısmını hep sarhoş tekerin olduğu taraf gibi kabul ettim ben
anathema Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 416 27 Ekim 2018 #6 ergin_tastan' Alıntı: Hazır 3 lü olanlardan mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır bir elektronikçi arkadaş benim için direncli 5li devresini yaptı ama ben 3 tanesini kullandım programda
ergin_tastan' Alıntı: Hazır 3 lü olanlardan mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır bir elektronikçi arkadaş benim için direncli 5li devresini yaptı ama ben 3 tanesini kullandım programda
ergin_tastan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 568 27 Ekim 2018 #7 Uğraşmak istemiyorum. Hazırları 10tl civarı. Ama üzerindeki sensor bazılarında İr var galiba