Scratch Çalışmalarım - Yeni Eklenenler

Kodla Büyü

bilisimcil

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Uygulamaları yaptıkça buraya atıyorum iyi kötü yorumlarınız benim için değerli. Geliştirilmesi gereken yanlarını geliştiren arkadaşlar olursa tekrar bizimle paylaşırsa çok güzel olur. Eksikleri ve eklenecek noktaları yazarsanız, vakit buldukça düzenleme yapmaya çalışırım. Faydalı olması dileğiyle...
--------------------------------------------------------------------------
geliştirilebilir ilk çalışmam scratcha başladık hadi hayırlısı :)
İlk çalışmanın ardından birkaç uygulama daha geliştirdim
Sonuncusunu sizlerle paylaşmak istedim
İlk uygulamanın amacını soran hocam ilk uygulamaların amacı bir şeyler yapmış olmaktır. İlk programlamaya başlarken "merhaba dünya" yazdırırlar, nedir bunun amacı sen bu işe başladın hadi hayırlısı demektir.
Uygulamaların amaçlarından çok içerisinde kullanılan çeşitli algoritmalar ve örnek tasarımlar ilk etapta önemli. Kendinizi geliştirdikçe belli bir amaca dayalı uygulamalar geliştirirsiniz. Umarım bizlerde o aşamaya en yakın zamanda geliriz.

Sıradaki ve mevcut çalışmalarım

Ekli dosyalar

• ilk.rar
    ilk.rar
    877 KB · Görüntüleme: 299
  • arabaoyunu2.rar
    arabaoyunu2.rar
    146.8 KB · Görüntüleme: 219
  • 1.5.png
    1.5.png
    6.6 KB · Görüntüleme: 759
güzel olmuş hocam da, benim bomba toplayasım gelmedi başlangıçta ondan kaçmam gerektiğini sandım, gelişime açık... başarılar...

Araba Oyunu 2 fena değilmiş hocam, örnek olarak kullanabiliriz. Hatta birkaç geliştirme de yapılabilir... Geliştirme kısımlarını sözlü olarak ifade edip çocuklara yaptırmak daha güzel olacaktır. Elinize sağlık :)

BBNET
Geri