Kruvazör Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 364 3 Mayıs 2011 #1 Sayfaya konu eklerken malesef sığdıramadım dışarıya taşıyor bunu ayarlamak için ne yapmak gerekiyor acaba. Yeni yeni öğreniyorumda... Ekli dosyalar 1.JPG 71.8 KB · Görüntüleme: 651 adsız2.JPG 49.4 KB · Görüntüleme: 651
Sayfaya konu eklerken malesef sığdıramadım dışarıya taşıyor bunu ayarlamak için ne yapmak gerekiyor acaba. Yeni yeni öğreniyorumda...
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,473 4 Mayıs 2011 #2 Okadar aralıksız yazı yazarsanız taşar. Yazıların arasındayken enter veya shift enter basın.
Kruvazör Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 364 4 Mayıs 2011 #3 yazıyı denemek için yazmıştım yani karekter sınırlama diye birşey varmı onu sormuştum. Yoksa kendimiz mi ayarlamak drumundayız.
yazıyı denemek için yazmıştım yani karekter sınırlama diye birşey varmı onu sormuştum. Yoksa kendimiz mi ayarlamak drumundayız.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,473 4 Mayıs 2011 #4 Kruvazör' Alıntı: yazıyı denemek için yazmıştım yani karekter sınırlama diye birşey varmı onu sormuştum. Yoksa kendimiz mi ayarlamak drumundayız. Genişletmek için tıkla ... Böylecümleolmadığındankarakterlerayarlanamıyor. Doğrusu şöyle: Böyle cümle olmadığından karakterler ayarlanamıyor.
Kruvazör' Alıntı: yazıyı denemek için yazmıştım yani karekter sınırlama diye birşey varmı onu sormuştum. Yoksa kendimiz mi ayarlamak drumundayız. Genişletmek için tıkla ... Böylecümleolmadığındankarakterlerayarlanamıyor. Doğrusu şöyle: Böyle cümle olmadığından karakterler ayarlanamıyor.
Kruvazör Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 364 4 Mayıs 2011 #5 teşekkür ettim o zaman normal cümleler ile deneyeyim.
dokmeefrail Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,806 15 Haziran 2011 #6 tablo ekle genişliği 550 px kenarlık kalınlığı 0 olsun.sorunun çözülür