Sayfa içinde iframe değiştirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aak

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar alttaki fotoda görüldüğü gibi sayfa içine iframe ile bir foto galeri ekledim. ama alltaki gibi linklere tıkladığımda bir başka galeri açılsın istiyorum sizce nasıl yapılır bu?

Ekli dosyalar

• iframe.JPG
    iframe.JPG
    65.3 KB · Görüntüleme: 1,513
hocam sayfa içindeki iframe'e isim ver ve linkte target olarak o ismi yaz...

<iframe name="galeri_frm" src="BirinciGaleri.html"></iframe>

Linkler şu şekilde:

<a href="BirinciGaleri.html" target="galeri_frm" >geleri1</a> | <a href="ikinciGaleri.html" target="galeri_frm" >geleri2</a>

vs

hocam dw de iframe ism verme nasıl oluyor acaba internette aradığımda da genelde o sonuçla karşılaştım ama anlayamadım.

Söylenenleri yapmaya çalışıyorum ama yeni sayfada açıyor. Ben aynı sayfa içinde iframe ile çağırdığım sayfa değişsin istiyorum

hocam kod sekmesine gidin dw'de (Code, split, design yazar üstte-ben dw8 kullanıyorum halen yenisinde nasıldır bilmem :) )

code sekmesinde istediğiniz kodu yazıyorsunuz...

altını çizdiğim yer isim verme işi...

s_kajmeran' Alıntı:
hocam kod sekmesine gidin dw'de (Code, split, design yazar üstte-ben dw8 kullanıyorum halen yenisinde nasıldır bilmem :) )

code sekmesinde istediğiniz kodu yazıyorsunuz...

altını çizdiğim yer isim verme işi...

Hocam dw kullanmayı bilirim :)Çoğunlukla da kodlarla çalışırım . Ama bu işi beceremedim. Hala yeni sayfada açıyor.

buyrun hocam umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir

klasör içeriğini oldukça sadeleştirmeye çalıştım ama yinede büyük oldu kusura bakmayın

Ekli dosyalar

Hocam birtek "okulgaleri" isimli dosyayı değiştirdim ve onu gönderiyorum... Kolay gelsin...

Ekli dosyalar

BBNET
Geri