mcö Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 252 28 Aralık 2017 #1 Okulda son hafta etkinliği olarak satranç turnuvası düzenleyeceğiz. Ödül vermek istiyoruz sizce ne ödüller verilebilir.
Okulda son hafta etkinliği olarak satranç turnuvası düzenleyeceğiz. Ödül vermek istiyoruz sizce ne ödüller verilebilir.
devcodeblog Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,001 28 Aralık 2017 #2 1. 2. 3. için madalya verilebilir. Bir satranç takımı, 2 kişilik sinema bileti, bir de kitap seti neden olmasıni
1. 2. 3. için madalya verilebilir. Bir satranç takımı, 2 kişilik sinema bileti, bir de kitap seti neden olmasıni
mcö Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 252 28 Aralık 2017 #3 ugurkorkmaz' Alıntı: 1. 2. 3. için madalya verilebilir. Bir satranç takımı, 2 kişilik sinema bileti, bir de kitap seti neden olmasıni Genişletmek için tıkla ... Arzuladıkları bir şey olsun istiyorum; mp3 çalar önerisi geldi kulaklık , usb bellek , kol saati dendi. Emin olamadım bir türlü.
ugurkorkmaz' Alıntı: 1. 2. 3. için madalya verilebilir. Bir satranç takımı, 2 kişilik sinema bileti, bir de kitap seti neden olmasıni Genişletmek için tıkla ... Arzuladıkları bir şey olsun istiyorum; mp3 çalar önerisi geldi kulaklık , usb bellek , kol saati dendi. Emin olamadım bir türlü.
devcodeblog Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,001 28 Aralık 2017 #4 Okulun bütçesi, daha doğrusu ayrılan bütçe ile alakalı bir durum. Bunlar da olabilir. Güzel.
boteakif Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,089 28 Aralık 2017 #5 Ahşap kupalar var, kale, vezir, şah şeklinde. Onlar olabilir
Çolat_Palemdar Aktif Üye Mesajlar 229 28 Aralık 2017 #6 Zeka oyunları olabilir hocam. Hem eğlenceli hem zeka geliştirici