Çolat_Palemdar Aktif Üye Mesajlar 229 12 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Satranç Egzersizi açmayı düşünüyorum. Eğitici doküman olarak tavsiyeleriniz nelerdir?
Arkadaşlar merhaba. Satranç Egzersizi açmayı düşünüyorum. Eğitici doküman olarak tavsiyeleriniz nelerdir?
E erdalzappa Aktif Üye Mesajlar 150 12 Ekim 2021 #3 https://www.tsf.org.tr/kaynaklar/egitim-videolari
S serkan42 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,898 12 Ekim 2021 #4 kaltunok25' Alıntı: Arkadaşlar merhaba. Satranç Egzersizi açmayı düşünüyorum. Eğitici doküman olarak tavsiyeleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla ... satranç belgesini nereden aldınız Hocam
kaltunok25' Alıntı: Arkadaşlar merhaba. Satranç Egzersizi açmayı düşünüyorum. Eğitici doküman olarak tavsiyeleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla ... satranç belgesini nereden aldınız Hocam
Çolat_Palemdar Aktif Üye Mesajlar 229 12 Ekim 2021 #5 serkan42' Alıntı: satranç belgesini nereden aldınız Hocam Genişletmek için tıkla ... 2015te gençlik merkezinde kurs açılmıştı ona katıldım hocam.
serkan42' Alıntı: satranç belgesini nereden aldınız Hocam Genişletmek için tıkla ... 2015te gençlik merkezinde kurs açılmıştı ona katıldım hocam.