ismailt' Alıntı:1.2 mi
hocam değişen bizim insanlar için çok önemli. Kağıt gibi arabalara dünyanın parasını verirler ama sağlam bir arabada boya, değişen varsa ona hiç yaklaşmazlar. Sanki birşeylerden anlıyorlarmış gibi.....bekir3840' Alıntı:ismailt' Alıntı:1.2 mi
evet hocam 1.2 motor
boyasız ve hatasızın 2-3 bin altı çok acımazsız geldirengide siyah
ttalan46' Alıntı:hocam değişen bizim insanlar için çok önemli. Kağıt gibi arabalara dünyanın parasını verirler ama sağlam bir arabada boya, değişen varsa ona hiç yaklaşmazlar. Sanki birşeylerden anlıyorlarmış gibi.....bekir3840' Alıntı:ismailt' Alıntı:1.2 mi
evet hocam 1.2 motor
umarslan17' Alıntı:nekadar istiyosun hocam, küçük sınıf arabaya ihtiyacımız var?
ctrl+alt+delete' Alıntı:bende 2012 modeli var.konuyla alakalı değil ama sizinkinin tüketimi ne kadar?
bekir3840' Alıntı:ismailt' Alıntı:1.2 mi
evet hocam 1.2 motor
by.BaCTeRY' Alıntı:2009 model 21 bin de benzinli..tüp yok.. 1.2 motor boya değişen yoktu 24.650 ye verdim temmuz sonunda..
gezginefe' Alıntı:Aracın lpg ile performansı nasıl hocam landirenzo iyi sistem diye biliyorum ama araç 1.2 motor
gezegen10' Alıntı:şu boyaya takılan insanları hiç anlamam benimde aracımda bir kaç yerde çizik var derin. boyatmayı düşünüyorum. ama bunları duydukça fıttıracak gibi oluyorum boya var fiyat düşer boya varsa almam ulan verceksin çürümüş küflenmiş arabayı binsin o zaman
bekir3840' Alıntı:ctrl+alt+delete' Alıntı:bende 2012 modeli var.konuyla alakalı değil ama sizinkinin tüketimi ne kadar?
benzinde ortalama şehiriçi dışı karışık 30 kuruş yakıodu uzun yolda 25-27 kuruş şehiriçi 35-37 kuruş yakıor diye hesap ettim .
lpg den şehirdışı 17 kuruş şehiriçi 22 kuruş diye hesapladım ama zam geldi kış zamanı ne kadar yakar test etmedim yaz değerlerim bunlar![]()
fatihpc' Alıntı:bekir3840' Alıntı:ctrl+alt+delete' Alıntı:bende 2012 modeli var.konuyla alakalı değil ama sizinkinin tüketimi ne kadar?
benzinde ortalama şehiriçi dışı karışık 30 kuruş yakıodu uzun yolda 25-27 kuruş şehiriçi 35-37 kuruş yakıor diye hesap ettim .
lpg den şehirdışı 17 kuruş şehiriçi 22 kuruş diye hesapladım ama zam geldi kış zamanı ne kadar yakar test etmedim yaz değerlerim bunlar![]()
Ben 8.6 sehir ici yapiyorum hocam. Benimki 1.2 easytronik. Fabrika degerlerinde 7.6 lt olarak belirtilmis ama bu degeri bulmakta cok cok zor.
gamer99' Alıntı:"Kaldı ki parçası değiştiyse artık o araba hiç satılmamalı,hurdası çıkana kadar binilmeli, ille de satılacak sa yarı fiyatına falan satılmalı"
uhaha: