Satmayı Düşündüğüm OPEL CORSA (2008)

Kodla Büyü

bekir3840

Aktif Üye
Arkadaşlar opel corsa 2008 model aracım var. 38 binde benzin/lpg var sadece arka bagaj kapağı değişik başka boyası değişiği yok. Hiç bir masrafı yok ilk günki gibi temiz araç ederi nedir ?

bekir3840' Alıntı:
ismailt' Alıntı:

evet hocam 1.2 motor

boyasız ve hatasızın 2-3 bin altı çok acımazsız geldi :) rengide siyah
hocam değişen bizim insanlar için çok önemli. Kağıt gibi arabalara dünyanın parasını verirler ama sağlam bir arabada boya, değişen varsa ona hiç yaklaşmazlar. Sanki birşeylerden anlıyorlarmış gibi.....

ttalan46' Alıntı:
bekir3840' Alıntı:
ismailt' Alıntı:

evet hocam 1.2 motor

boyasız ve hatasızın 2-3 bin altı çok acımazsız geldi :) rengide siyah
hocam değişen bizim insanlar için çok önemli. Kağıt gibi arabalara dünyanın parasını verirler ama sağlam bir arabada boya, değişen varsa ona hiç yaklaşmazlar. Sanki birşeylerden anlıyorlarmış gibi.....

aynen hocam öle bende özellikle sağlam arabalardan yanayım opel corsa D kasasının kaza testine youtube dan bakabilirsiniz 5 yıldızı var diye biliyorum

hocam bende de astra vardı. Aynı şekilde bagaj kapağı değişmişti. Araçta kesinlikle bir sıkıntı yoktu. Araç değişensiz olsaydı ortalama 28 000TL edecekti. Fakat 22000 - 23000 verenler oldu. Satmaktan vazgeçtim bir ara ama sonra tekrar ilana verdim ve sattım. :)

ctrl+alt+delete' Alıntı:
bende 2012 modeli var.konuyla alakalı değil ama sizinkinin tüketimi ne kadar?

benzinde ortalama şehiriçi dışı karışık 30 kuruş yakıodu uzun yolda 25-27 kuruş şehiriçi 35-37 kuruş yakıor diye hesap ettim .
lpg den şehirdışı 17 kuruş şehiriçi 22 kuruş diye hesapladım ama zam geldi kış zamanı ne kadar yakar test etmedim yaz değerlerim bunlar :)

Vallahi hocam Allah yardımcın olsun.Hem bizim millet cins hem de biz öğretmenler araba satmayı beceremiyoruz heralde :) Bende 99 Model Vectra GT var (Bilenler iyi bilir :) ) Tek parça boya olduğu için pazarlığımız bozuldu :verymad: Düşünün 99 model 3.sahibiyim ve tek parça boya var.

Kaldı ki parçası değiştiyse artık o araba hiç satılmamalı,hurdası çıkana kadar binilmeli, ille de satılacak sa yarı fiyatına falan satılmalı :)

31.485 sıfır fiyatı. pazarlıkla daha da aşağıya çekilebilir...yazın 33.500 dü fiyatı..ona göre değerlendir hocam. tüp olduğu için de biraz daha artar tabiki fiyat..

Aracın lpg ile performansı nasıl hocam landirenzo iyi sistem diye biliyorum ama araç 1.2 motor

gezginefe' Alıntı:
Aracın lpg ile performansı nasıl hocam landirenzo iyi sistem diye biliyorum ama araç 1.2 motor

1.2 motor dan beklenen kadar performansı var az yakıt şehiriçi için ideal bi araç uzun yollar yapmıosanız bnce kaçınılmaz 2 ay oldu taktıralı performans da uçurum bi fark yok tabiki landrenzo en uyumlu lpg markasıydı opele

şu boyaya takılan insanları hiç anlamam benimde aracımda bir kaç yerde çizik var derin. boyatmayı düşünüyorum. ama bunları duydukça fıttıracak gibi oluyorum boya var fiyat düşer boya varsa almam ulan verceksin çürümüş küflenmiş arabayı binsin o zaman

gezegen10' Alıntı:
şu boyaya takılan insanları hiç anlamam benimde aracımda bir kaç yerde çizik var derin. boyatmayı düşünüyorum. ama bunları duydukça fıttıracak gibi oluyorum boya var fiyat düşer boya varsa almam ulan verceksin çürümüş küflenmiş arabayı binsin o zaman

aynen öle hocam bana aldığım adam dedi park halindeyken arkadan tıklatmışlar orjinaliyle değiştirmişler bagaj kapağını gözüm kapalı aldım arabayı sorun eden eder yapcak bişey yok almak da zor satmak da

Türk millet uyanık yapısı bu olsa gerek. Boyadan değişenden kusur buluyorlar. Ben de boyanacak yerler var sırf bu yüzden boyatmıyorum satarken sıkıntı olur diye. Adam baksın görsün neresinde ne var diye :)

bekir3840' Alıntı:
ctrl+alt+delete' Alıntı:

benzinde ortalama şehiriçi dışı karışık 30 kuruş yakıodu uzun yolda 25-27 kuruş şehiriçi 35-37 kuruş yakıor diye hesap ettim .
lpg den şehirdışı 17 kuruş şehiriçi 22 kuruş diye hesapladım ama zam geldi kış zamanı ne kadar yakar test etmedim yaz değerlerim bunlar :)

Ben 8.6 sehir ici yapiyorum hocam. Benimki 1.2 easytronik. Fabrika degerlerinde 7.6 lt olarak belirtilmis ama bu degeri bulmakta cok cok zor.

fatihpc' Alıntı:
bekir3840' Alıntı:
ctrl+alt+delete' Alıntı:

Ben 8.6 sehir ici yapiyorum hocam. Benimki 1.2 easytronik. Fabrika degerlerinde 7.6 lt olarak belirtilmis ama bu degeri bulmakta cok cok zor.

zaten fabrika değerlerini tutturmak imkansız gibi hocam yol hava şartları herşey etkilio yakıtı

Adanaya gittim geldim geçenlerde arabanın yağ bakımını yeni yaptırmıştım aldıktan 9 ay sonra ortalama hız 100 km/h 375 km yolu 24 lt LPG (2.45 tl den) 60 tl ile gittim. Dönüşte yine 110 km/h ortalama 70 tl ile 380 km yaptım. LPG yi Petrol Ofisinden aldım hep fullediğimdeki değerler. Çok yakıyor satmam lazım :)))

gamer99' Alıntı:
"Kaldı ki parçası değiştiyse artık o araba hiç satılmamalı,hurdası çıkana kadar binilmeli, ille de satılacak sa yarı fiyatına falan satılmalı"

:puhaha:

evet artık bagaj kapağı değişti diye ömür boyu süreyim napayım ilerde eşim sürer :D

BBNET
Geri