X xendane Aktif Üye Mesajlar 141 14 Ocak 2013 #1 1 yildir kullandigim telefonumu yurt disina gidecegimden dolayi satiyorum. 2 gun icinde satilmazsa satmaktan vazgecip telefonumu goturecegim. Telefonun ilk sahibi benim. Kesinlikle dosta gidecek bir cihazdir. Ayrintilari ilanda gorebilirsiniz.
1 yildir kullandigim telefonumu yurt disina gidecegimden dolayi satiyorum. 2 gun icinde satilmazsa satmaktan vazgecip telefonumu goturecegim. Telefonun ilk sahibi benim. Kesinlikle dosta gidecek bir cihazdir. Ayrintilari ilanda gorebilirsiniz.
X xendane Aktif Üye Mesajlar 141 14 Ocak 2013 #2 www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-t ... 749/detay/
karekedi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 597 15 Ocak 2013 #3 Aynısından kullanıyorum hocam memnunum bi garipliğini görmedim şimdiye kadar. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Fiyatı da müsait. Hayırlı satışlar.
Aynısından kullanıyorum hocam memnunum bi garipliğini görmedim şimdiye kadar. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Fiyatı da müsait. Hayırlı satışlar.
talp Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 804 15 Ocak 2013 #4 Hocam fiyatı 500 tl demişşiniz. Telefon temiz olduğu bellide fiyat fazla değil mi?
X xendane Aktif Üye Mesajlar 141 15 Ocak 2013 #5 talp' Alıntı: Hocam fiyatı 500 tl demişşiniz. Telefon temiz olduğu bellide fiyat fazla değil mi? Genişletmek için tıkla ... Sahibinden.com dan fiyatlara bakabilirsiniz. Kutusunda garantili tüm aksesuarları olanlara ve kulaklığı kullanılmamışlara odaklanmanızı tavsiye ederim. Ben uygun bir fiyat söylediğimi düşünüyorum
talp' Alıntı: Hocam fiyatı 500 tl demişşiniz. Telefon temiz olduğu bellide fiyat fazla değil mi? Genişletmek için tıkla ... Sahibinden.com dan fiyatlara bakabilirsiniz. Kutusunda garantili tüm aksesuarları olanlara ve kulaklığı kullanılmamışlara odaklanmanızı tavsiye ederim. Ben uygun bir fiyat söylediğimi düşünüyorum
talp Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 804 15 Ocak 2013 #6 Tamam hocam almayı düşünüyorum bi eşime sorayım beğenirse ona alacağım size tekrar dönerim.