Satılık Temiz 111. Yıl Enjoy Plus Öğretmenden

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Emsalleri 40.000 ile 50.000 arasında değişmekte. Hocamız da tam ortasını yazmış. İkinci el piyasası yüksek ve hocamız da bu piyasaya uygun bir fiyat vermiş. O yüzden artık bir aracın fiyatının yüksek olduğunu vurgulamaktansa ikinci el piyasasının yüksek olduğunu göz önünde bulundurmak daha mantıklı.

Ben 2011 honda city kullanmaktayım. benim gözümde ederi 35.000 TL ama piyasayı takip eden birisi olarak bugün ilan verecek olsam yazacağım rakam 39.000 TL olur :wink:

2011 modeli bende de var.aralıkta almıştım piyasası pek yükselmedi bunların.dediğiniz üsy fiyatta yeni kasaları vat tabi herkes arabasına fazla isister.iyi satışlar diyelim yine de.

Sayın hocam başlıkta 111.yıl demişsiniz ilanda 2012 model yazıyor.Sanki 2010 model 111.yıldı.

Öncelikle elçiye zeval olmazmış.
Hasar kaydına gelince 3500 TL gibi bir hasar kaydı var. Kaza ise şöyle; çok yavaş hızla tuğla birikintisine çıkılmış. Benim bildiğim kadarıyla tampon, sis farı, çamurluk içerisindeki davlumbaz gibi parçalar değiştirilmiş. Kasko olunca servis fiyatı şişirmiş ve böyle bir durum olmuş. Açıkçası biniciye yarayacak bir araba.Aynı arabayı ben 1,5 yıl önce ilk sahibinden almaya çalışmıştım ve nasip olmamıştı. Şimdi benim başka durumlarım var ve arabayı alamıyorum. Fiyat konusunda ise fazla diyenlere saygı duyarım.
Başta da dediğim gibi elçiye zeval olmaz. Araba güzel, tavsiye edilir.

BBNET
Geri