azizerkut Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 576 26 Kasım 2016 #1 İlan No: 367337999 http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tmenden-2015-octavia-ambition-367337999/detay
İlan No: 367337999 http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tmenden-2015-octavia-ambition-367337999/detay
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 26 Kasım 2016 #2 hoşuma giden bir araç, yakıt tüketimi ve performansı nasıl hocam?
Ç ÇetinÖğretmen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,804 26 Kasım 2016 #3 işte böyle araçlar alınır.. İkinci elde güven çok önemlidir.. Param olsaydı arabamı satar üstüne ekler kaçırmazdım.. Hayırlı satışlar hocam..
işte böyle araçlar alınır.. İkinci elde güven çok önemlidir.. Param olsaydı arabamı satar üstüne ekler kaçırmazdım.. Hayırlı satışlar hocam..
azizerkut Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 576 26 Kasım 2016 #4 Performansı gayet yerinde bir araç yakıt tüketimi ise sakin kullanımda çok iyi ama ben agresif kullanırım diyen adamı biraz üzebilir. Tam anlamıyla at sahibine göre kişner dedirten bir araç.
Performansı gayet yerinde bir araç yakıt tüketimi ise sakin kullanımda çok iyi ama ben agresif kullanırım diyen adamı biraz üzebilir. Tam anlamıyla at sahibine göre kişner dedirten bir araç.
pardus63 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 490 26 Kasım 2016 #5 hocam bi kaç güzel resim koysan sanki satmak istemiyor gibi bir ilan var içini falan çekip koysan daha iyi olur bence
hocam bi kaç güzel resim koysan sanki satmak istemiyor gibi bir ilan var içini falan çekip koysan daha iyi olur bence
azizerkut Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 576 26 Kasım 2016 #6 Satma konusunda tereddütlerim var o yüzden olsa gerek.
M marvelous Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 706 26 Kasım 2016 #7 azizerkut' Alıntı: Satma konusunda tereddütlerim var o yüzden olsa gerek. Genişletmek için tıkla ... Acil ihtiyacınız yoksa satmayın araçlar kıymetli
azizerkut' Alıntı: Satma konusunda tereddütlerim var o yüzden olsa gerek. Genişletmek için tıkla ... Acil ihtiyacınız yoksa satmayın araçlar kıymetli
M marvelous Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 706 26 Kasım 2016 #8 azizerkut' Alıntı: Satma konusunda tereddütlerim var o yüzden olsa gerek. Genişletmek için tıkla ...