Satılık Servis Bakımlı Megane 2 Privilege dci

Kodla Büyü
faskerhat' Alıntı:
Alacak olsam sırf koltuklarındaki örtülerden dolayı almam :)
Hayırlı olsun hocam.

tam aksine. sürekli minderle kullanıldıysa tam alınacak araç. koltuklar pırıl pırıl.

alınabilecek araç
100lük olması büyük artı

Temizlik konusunda biraz titizimdir. Yıkamacılara güvenmediğim için (kimyasal madde kullanıyorlar ve bu kimyasal madde aracın malzemelerinde soyulma yapıyor) arabamı her hafta apartmanın önünde kendim temizlerim ve yıkarım. Koltuklardaki örtüleri Reyhanlı Hocam'ın da belirrtiği gibi koltuklar kirlenmesin diye koydum. Ön koltuklarda olduğu gibi arka koltuklarda da örtü mevcuttur...

ben renaultları anlamakta zorlamıyorum hepsi full+full. benim bildiğim privillege full ama expression diyenler de var. hazır anlayan birini bulmuşken sormakta fayda var.

Kardeş araba mı satıyon fabrika mı adam erinmemiş yazmış :mrgreen: . bi araba konusunda bu kadar detay yazan adam valla başka bi konuda neler yazardı kim bilir :++:
ordu çatalpınardan sevgiler bir dost 5057700548 numaram ara yazdığın fiyatı bi görüşelim.

Hocam araba Nisan 2013 tarihinde el değiştirmiş. Siz o zaman mı almıştınız yoksa başka bir durum mu vardı?

myesil' Alıntı:
Hocam araba Nisan 2013 tarihinde el değiştirmiş. Siz o zaman mı almıştınız yoksa başka bir durum mu vardı?

Hocam doğrudur. Aracı Nisan'da aldım. Uzun bir süre binmek için almıştım. Ancak Megane Sport Tourer (MST) veya Nissan Qashqai almak niyetim var. Yoksa araçla ilgili yazdıklarım dışında hiçbir şey yoktur...

BBNET
Geri