Satılık Renault Megane II Expression

Kodla Büyü

uniqueghost

Site Gezgini
Merhabalar,
Ben de arabamı satıyorum.
Fiyat: 30.500 TL

Renault Megane 1.5 DCi Expression
Yıl : 2008
Km : 58000
Renk : Platin Gri
Motor Hacmi (cc) : 1500 cm3
Motor Gücü (hp) : 80 beygir
Yakıt : Dizel
Vites : Manuel
Aktarma : Önden Çekiş
Kasa Tipi : Sedan (4 kapı)
33 plaka.

Yalnız şu an bitlis'in güroymak ilçesindeyim.

Arabayı sıfır aldım. 2. sahibi olacaksınız. Arabanın bakımını yeni yaptırdım. Vizesini 31 ekimde yeni yaptım. Arabanın içini yeni kuaför yapıp içi koltuk tavan her yeri temizlettim. 4 adet sıfır lastik taktım. bunların hepsi 3 ay içinde yapıldı. Arabam gerçekten çok temizdir. İstediğiniz yere gösterebilirsiniz. Herhangi bir boya yada değişen bir parçası yoktur. Fabrika çıkışında orjinal megane extreme jantları taktırıldı. Her 10000km de bakımı yaptırıldı. hiç biri aksatılmadı.
Sahibinden sitesine ilan verdim. yarın yayınlanmaya başlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 6138/detay

Ev alacağım için satıyorum arabamı. yoksa bu kadar bakımı yaptırmazdım. 1000tlden fazla masrafım oldu son 3 ayda.

pazarlık payı vardır.

telefonum 05062489421

resimsizilan mı olur yaa. kimse aramaz hocam kusurabakma. zor satarsın. mesela ben ilanları taratırken resim olmayanlara bakma zahmetinde bulunmam. resim eklemeni tavsiye ederim.

resimli ilan olunca kusurlar pek resimden belli olmuyor gerçi ama yine de lazım :)

ilanı düzenledim de resimleri yarın koyacağım. Şöyle yıkatayım, temizleteyim demi :)
Bencede resimsiz ilan olmaz. Bende bakmam haklısınız. ama yanlış anlaşılmasın. resimleri koyacağım o zaman bakarsınız :)
Düşünen olursa arayabilir.

Alana şimdiden hayırlı olsun.

BBNET
Geri