Satılık opel corsa 1.4 twinport enjoy

Kodla Büyü
2005 95000 km 1.3 dizel otomatik hatasiz kirmizi renk opel astra 23.000 tl ye aldik... kiyaslamayi siz yapin.. hayirli satislar hocam

hocam lafın bana mı bilmiyorum ama bana ise eğer çok peşin hükümlüsün ve yanlış ithamlarda bulunuyorsun. araç muadillerine göre 1000-1500 artısı olan bi araç. hiç hatasız tek elden kullanılmış ve garaj arabasıdır. çalışmayan hiçbir aksamı yoktur. 19000 e de corsa var tramer kaydı var boya var değişeni var. km oynanmış vs. neyse pazarlık payı biraz var ama satamazsam 10 gün içerisinde seneye yaza kadar binerim tekrar ilana koymam.

Sahibinden com da gercekten çok fazla fiyat şişirmişler 12binlik arabalara 15 16 bin istiyorlar sasırmıs millet satılmayınca dusecektır ağustos sonuna doğru fiyatlar

piyasa yüksek hocamda ona göre ilan vermiş. tutupta piyasa altında satacak hali yok. sizde bende aracımı satacak olsak piyasa neyse ona satarız bekara hanım boşaması kolay.

hocam ben bekarken almıştım arabayı şimdi 2 çocuk var dar geliyor artık corsa. sedan bi araba düşünüyorum 30-35 bin arası. piyasa yükselmiş dediğiniz gibi dün galerici aradı o bile 19500 veririm diyor düşünün artık. ama dediğim gibi 22.5 civarı satamazsam hiç satmam binerim.

hocam satmaya niyetliysen 20 nin ustunde ne tutturursan ver gitsin.. bana oyle geliyor ki araba piyasasi cokecek sifir satislari da dipte fiyatlari cekecekler mecburen.. bende pusudayim 45 bine kadar bakiyom kazik yemeyi sindiremedigim icin beklemedeyim :)

hocam araba fiyatlarındaki artış ötv den kaynaklanıyor. araç firmaları da düzgün kampanya yapamıyor o yüzden. ötv düşmezse çok fazla aşağı oynama olmaz bence.

2005 Corsa 1,2 enjoy twinport 78000km garaj arabası aldık bir akrabama. Araç temiz olduğu için piyasasına göre 500 ile 1000 tl fazla verdiğimizi düşünerek 20500tlye almıştık. Sadece sağ arka kapıda bir karış lokal boya vardı, araca park halindeyken sürtme vardı.
2014 Ocak ayında almıştık aracı ve çok memnunuz gerçi bizim araç en dolusuydu modelinin.
Alacak kişi bu aracı memnun kalır bence, sürüşü güzel, bagajı küçük bir araç.
Piyasa yükselmiş bu fiyatlarla.
Size hayırlı satışlar hocam, güzel araba.

Acil nakit ihtiyaci olmayan icin arabsini dusuk fiyata satmak daha mantiksiz bence. Bu tip arac satislarinda egwr kisi piyasayi iyive aradtiri birkac araci degerlendirirse zaten uygun teklifi yapar satici da tok gozlu degilse arcini satar. Ben aracima 50 bin yazdim, adam aracin modelini ozelligini bilmeden bunun ederi 45-46 diyor. Bakmamiski piyasaya...

hocalarım 22300 e sattım arabayı. şimdi mitsubishi lancer bakacaz. 2010-11 model. yakınınızda varsa haberim olsun lütfen.

BBNET
Geri