Satılık Mondeo Temiz Araç

Kodla Büyü
Re: Satılık Modeo Temiz Araç

bahsi geçen hasar kaydı kapı sacının değişmesinden mi kaynaklanıyor?
İlgili kazaya ait fotoğraf mevcut mu?
zümre indirimi ile beraber pazarlıksız en son fiyat ne olur?

hocam bunun 6 aylik mtv si ne kadar bu arada fiyat iyi hayirli satislar

girdap08' Alıntı:
bahsi geçen hasar kaydı kapı sacının değişmesinden mi kaynaklanıyor?
İlgili kazaya ait fotoğraf mevcut mu?
zümre indirimi ile beraber pazarlıksız en son fiyat ne olur?

hocam kardeşimin aracı bizdeyken kaza olmadı büyük ihtimal ona aittir. araç yaşına göre gayet temiz fotoğraflar bizde yok fiyat en 28 net olur

Km orjinal mi hocam motor yapilip sifirlandi mi yoksa, yakit nedir km de

bumit' Alıntı:
Km orjinal mi hocam motor yapilip sifirlandi mi yoksa, yakit nedir km de

hocam km orjinal bu kardeşimin aracı kendisi polis motorda herhangi bir yenilemem filan yok uzun yolda çok 180-200 kuruşu şehir 240-260 kuruş civarı yakıyor

clio linea vs 30 bin ettiği piyasada fiyat çok iyi,yakın olsa alırdım,uzak şehirden araba alma işinden soğudum,hayırlı satışlar

nebiyan55' Alıntı:
clio linea vs 30 bin ettiği piyasada fiyat çok iyi,yakın olsa alırdım,uzak şehirden araba alma işinden soğudum,hayırlı satışlar

aynen bu düşüncedeyim hocam sizinle clio ya verilen paraya acıyorum ben bu arabada yok yok konfor ve güvenlik açısından ama yinede düşürseniz buyrun mersine misafirimiz olun

yakın olsaydınız ciddi olarak düşünebilirdim ama o yol gözümde büyüyor. (memleket kastamonu)

gezegen10' Alıntı:
benim fiesta 1.4 motor uzun yolda 20-22 kuruş yakıyor şaşırdım doğrusu
2000 motor uzun yolda arabayı yormaz devrinde sürersen aynen dediğim gibi yakıyor bu araba 6 ileri vites ayrıca :)

Re: Ynt: Satılık Mondeo Temiz Araç

ozanca66' Alıntı:
nebiyan55' Alıntı:

aynen bu düşüncedeyim hocam sizinle clio ya verilen paraya acıyorum ben bu arabada yok yok konfor ve güvenlik açısından ama yinede düşürseniz buyrun mersine misafirimiz olun
B segmente ki arabaya 35 bin tl istiyorlar. Bu araba gemi gibi alan pişman olmaz hayirli satışlar

öncelikle belirteyim; araba piyasasını pek bilmem. arıza ve bakım onarımından da anlamam. ama iyi bi sürücü olduğumu iddia edebilirim :D
hocam,
aracın sol tarafı komple boyalı diyor. alırken expertiz yaptırdınız mı? yaptırdıysanız ne dediler bu konuda? bi de farlar soluk duruyor. boyadan mütevellit işkillendim :D aracın masrafı var mı? vergi borcu gibi,... yapılması gerekli bakımları gibi....

aracın kaçıncı sahibisiniz? ve son olarak, içinden çekilmiş fotoğraflar eklememişsiniz. koltuklar ve döşemelerin durumu nasıl acaba, bilgi verir misiniz?

sorularım biraz fazlaca oldu. ilginiz için teşekkürler :D

teksen' Alıntı:
öncelikle belirteyim; araba piyasasını pek bilmem. arıza ve bakım onarımından da anlamam. ama iyi bi sürücü olduğumu iddia edebilirim :D
hocam,
aracın sol tarafı komple boyalı diyor. alırken expertiz yaptırdınız mı? yaptırdıysanız ne dediler bu konuda? bi de farlar soluk duruyor. boyadan mütevellit işkillendim :D aracın masrafı var mı? vergi borcu gibi,... yapılması gerekli bakımları gibi....

aracın kaçıncı sahibisiniz? ve son olarak, içinden çekilmiş fotoğraflar eklememişsiniz. koltuklar ve döşemelerin durumu nasıl acaba, bilgi verir misiniz?

sorularım biraz fazlaca oldu. ilginiz için teşekkürler :D

alırken yakın tanıdıktan aldık 2004 model araba boya elbette olacak 11 yaşında hocam , 2010 model arabaların farlarına ara sıra bakmanızı tavsiye ederim 25 tl ye temizletiliyor onları , herhangi bir masrafı yok model yaşına göre , vergi borcu varsa satamazsınız aracı :) , 2 ci sahibiyiz , ciddi alıcıysanız içinin her türlü fotoğrafını çekerim . ama size ufak bir tavsiye bir araba alırken ön kaput tavan , arka kaput ve yan direklere bakın gerisi fasa fiso arabaya binin bir sürün bizim türk milleti araba alma özürlü olduğu için söylüyorum, yada gidin bagalitten clio alın 25 milyara colunuzu cocugunuz güvenle bindirin inanın bir kaza sırasında kimse sakat kalmıyor direk ölüyorlar:) şaka bir yana allah korusunda .. görüşmek dileğiyle

hocam, pek anlamadığımı söylemiştim. cevaplarınız için teşekkürler:)
hayırlı satışlar :D

kaza öncesine ait fotoğraflar kardeşinizde mevcut değilmiş. (sahibinden sordum) ilk sahibinden aldığınıza göre onda mevcuttur, temin etme şansınız var mı?

girdap08' Alıntı:
kaza öncesine ait fotoğraflar kardeşinizde mevcut değilmiş. (sahibinden sordum) ilk sahibinden aldığınıza göre onda mevcuttur, temin etme şansınız var mı?

valla hocam ben değilde kardeşime sorun bunu büyük bir kaza olmadığı kesin çünkü yan direklerde maşpiyerlerde bir sorun yok sadece sürtme olabilir açıkcası bilmiyorum ama araba 11 yaşında bunun fazla dikkate almanın bir önemi yok gibi bence tabi yinede siz bilirsiniz

BBNET
Geri