ozanca66
Aktif Üye
girdap08' Alıntı:bahsi geçen hasar kaydı kapı sacının değişmesinden mi kaynaklanıyor?
İlgili kazaya ait fotoğraf mevcut mu?
zümre indirimi ile beraber pazarlıksız en son fiyat ne olur?
kaybil' Alıntı:hocam bunun 6 aylik mtv si ne kadar bu arada fiyat iyi hayirli satislar
bumit' Alıntı:Km orjinal mi hocam motor yapilip sifirlandi mi yoksa, yakit nedir km de
nebiyan55' Alıntı:clio linea vs 30 bin ettiği piyasada fiyat çok iyi,yakın olsa alırdım,uzak şehirden araba alma işinden soğudum,hayırlı satışlar
2000 motor uzun yolda arabayı yormaz devrinde sürersen aynen dediğim gibi yakıyor bu araba 6 ileri vites ayrıcagezegen10' Alıntı:benim fiesta 1.4 motor uzun yolda 20-22 kuruş yakıyor şaşırdım doğrusu
B segmente ki arabaya 35 bin tl istiyorlar. Bu araba gemi gibi alan pişman olmaz hayirli satışlarozanca66' Alıntı:nebiyan55' Alıntı:clio linea vs 30 bin ettiği piyasada fiyat çok iyi,yakın olsa alırdım,uzak şehirden araba alma işinden soğudum,hayırlı satışlar
aynen bu düşüncedeyim hocam sizinle clio ya verilen paraya acıyorum ben bu arabada yok yok konfor ve güvenlik açısından ama yinede düşürseniz buyrun mersine misafirimiz olun
teksen' Alıntı:öncelikle belirteyim; araba piyasasını pek bilmem. arıza ve bakım onarımından da anlamam. ama iyi bi sürücü olduğumu iddia edebilirim![]()
hocam,
aracın sol tarafı komple boyalı diyor. alırken expertiz yaptırdınız mı? yaptırdıysanız ne dediler bu konuda? bi de farlar soluk duruyor. boyadan mütevellit işkillendimaracın masrafı var mı? vergi borcu gibi,... yapılması gerekli bakımları gibi....
aracın kaçıncı sahibisiniz? ve son olarak, içinden çekilmiş fotoğraflar eklememişsiniz. koltuklar ve döşemelerin durumu nasıl acaba, bilgi verir misiniz?
sorularım biraz fazlaca oldu. ilginiz için teşekkürler![]()
girdap08' Alıntı:kaza öncesine ait fotoğraflar kardeşinizde mevcut değilmiş. (sahibinden sordum) ilk sahibinden aldığınıza göre onda mevcuttur, temin etme şansınız var mı?