Satılık Megan 2

Kodla Büyü

mk_2007

Aktif Üye
2006 expression plus Aracımda 2 parça çizik boyası vardır ( Sol Arka çamurluk ve bagaj kapağı). Araıcımın bütün camlarında (ön cam hariç) amerikan çizilmez film kaplıdır. Ön panjur ,kapı kolları, kapıların orta şeritleri , pencereler ve kapı eşikleri kromaj kaplama yapılmıştır. LPG'si 90.000 km'de takılmıştır. Uzun yolda 180-200 kuruş arası şehir içinde 230-250 arası yakmaktadır. Aracım 2006 Mayıs çıkışlıdır. Çok fazla pazarlık payı yoktur. Aracım full, bakımlı bir araçtır.

Fiyatı: 27.250

ABS

HIZ SABİTLEYİÇİ

HIZ SINIRLANDIRICI

FAR SENSÖRÜ

YAĞMUR SENSÖRÜ

ELEKTİRKLİ YAN AYNALAR

OTOMATİK KARARAN İÇ DİKİZ AYNASI

ARKA YAN PERDELER

ÖN ARKA KOL DAYAMA

SÜRÜCÜ YOLCU YAN PERDE TAVAN AIR BAĞ

FONKSİYONEL DİREKSİYON

DAHA SAYAMADIĞIM BİR ÇOK ÖZELLİK

alfa-turk' Alıntı:
hocam aracın güzelde o fiyata dizeli alınır.

Neredeyse dizel ile aynı yakıyor. bu fiyata genelde km yüksek olanlar bulunuyor. Değişeni kesinlikle yok. boyada sadece değim gibi çizikten zaten exper raporları mevcut.

model kaç hocam. meganın 30 çeşidi var. Expression plus olarak bir internete bakarsanız fiyatları bu. Full'a yakın bir araç.
2006 model 1.5 dcı sportway
bu da fotosu

Ekli dosyalar

• 03022012418.jpg
    03022012418.jpg
    456.6 KB · Görüntüleme: 2,517
sisss' Alıntı:
model kaç hocam. meganın 30 çeşidi var. Expression plus olarak bir internete bakarsanız fiyatları bu. Full'a yakın bir araç.
2006 model 1.5 dcı sportway
bu da fotosu

sportway ile expresion plus arasında fark var hocam
Dizel ile lpg arasında da
+ üzerindeki aksesuar sadece 1000 lira cam filmleri ve kormaj kaplamalar
dizelde km önemlidir hocam
yani 2 araç arasında kategori farkı var.
benzinliler arasında lpgli olup şu verdiğim fiyat iyi zaten son 26.750 ye bıarakacam internete bir daha bakın özellikle iç anadolu bölgesine

Ben verdiğiniz fiyat pahalı demedim ki. Evet dizel lpg arasında fark var ama dizel daha öndedir km 200.000 lere gelmemişse.

sisss' Alıntı:
Ben verdiğiniz fiyat pahalı demedim ki. Evet dizel lpg arasında fark var ama dizel daha öndedir km 200.000 lere gelmemişse.

kusura bakmayın ben yanlış anlamışım. ha bu arada sizin arabanız otomatik vites mi? Otomatik vites almayı düşünüyorum. Meganın otomatik vitesi şanzımanı nasıl?

mk_2007' Alıntı:
sisss' Alıntı:

kusura bakmayın ben yanlış anlamışım. ha bu arada sizin arabanız otomatik vites mi? Otomatik vites almayı düşünüyorum. Meganın otomatik vitesi şanzımanı nasıl?

Bilmiyorum hocam meganeın otomatiğni hiç kullanmadım.

mk_2007' Alıntı:
2006 expression plus Aracımda 2 parça çizik boyası vardır ( Sol Arka çamurluk ve bagaj kapağı). Araıcımın bütün camlarında (ön cam hariç) amerikan çizilmez film kaplıdır. Ön panjur ,kapı kolları, kapıların orta şeritleri , pencereler ve kapı eşikleri kromaj kaplama yapılmıştır. LPG'si 90.000 km'de takılmıştır. Uzun yolda 180-200 kuruş arası şehir içinde 230-250 arası yakmaktadır. Aracım 2006 Mayıs çıkışlıdır. Çok fazla pazarlık payı yoktur. Aracım full, bakımlı bir araçtır.

Fiyatı: 27.250

ABS

HIZ SABİTLEYİÇİ

HIZ SINIRLANDIRICI

FAR SENSÖRÜ

YAĞMUR SENSÖRÜ

ELEKTİRKLİ YAN AYNALAR

OTOMATİK KARARAN İÇ DİKİZ AYNASI

ARKA YAN PERDELER

ÖN ARKA KOL DAYAMA

SÜRÜCÜ YOLCU YAN PERDE TAVAN AIR BAĞ

FONKSİYONEL DİREKSİYON

DAHA SAYAMADIĞIM BİR ÇOK ÖZELLİK
fiyat çok uçuk o fiyata dizel focus dahi bulunabilir düşük km

hocam arabanın kaç motor olduğunu bile yazmamışsınız, kilometresi kaç? Full e yakın diyosun ama çelik jant bile yok. Ama ben Megane kullandım, güzel araç yol tutuşu mükemmel. Alacaklara tavsiye ederim.

26.500 liraya satılmıştır arkadaşlar. Teşşekür ederim. Km.101.500 deydi. 1,6 motor. Motor merak edeneler %92 çıkmıştır. Araç fulla yakın hız sabitleme,perdeler, kormajlar çoğunda yok. Çelik jant olmayabilir. Alana hayırlı olsun.

Plusların çelik jant ve dijital klimalı olması gerekmiyor muydu?
Bu arada müthiş fiyata vermişsiniz.

2 el arttı sıfır artarken 2. el yerinde saymıyor ki... Yaza göre 2. el arabalar 2-3000 tl arttı.

mk_2007' Alıntı:
26.500 liraya satılmıştır arkadaşlar. Teşşekür ederim. Km.101.500 deydi. 1,6 motor. Motor merak edeneler %92 çıkmıştır. Araç fulla yakın hız sabitleme,perdeler, kormajlar çoğunda yok. Çelik jant olmayabilir. Alana hayırlı olsun.
Maşallah çok iyi fiyata vermişsiniz. Bende 24.000 liraya anlaştım bugün yarın arabayı vereceğim.

BBNET
Geri