satılık honda civic

Kodla Büyü
hayırlı satışlar

askere gideceğim için demişsin herhalde ama demek model yükseltip öyle gideceksin :mrgreen:

kafkas' Alıntı:
hayırlı satışlar

askere gideceğim için demişsin herhalde ama demek model yükseltip öyle gideceksin :mrgreen:
Askere gitmeden önce yapılacak 100 şey. Madde 15 arabayı sat model yükselt :lol:

hocam ilanı yazarken amaç öyle idi ama babam satalım i30 alalım deyince iş değişti ilanıda düzeltmek istemedim olay aslı bu :)

Hocam yanlış anlamada aracınız tam bir kopuk arabası gibi duruyor şöyle eli ayağı düzgün bir civic değil yani

pardon arkadaşlar aynı anda bir kaç yere yazıyordum ondan böyle oldu sunroof babamın arabasında vardı oda satııktı kusura bakmayın :)

kopuk arabası demeyelimde modifiye diyelim ayrıca modifiye bir tutkudur hocam. bunu bilmeyenler anlamaz. tarz meselesi yani. :)

modifiye arabanın tipiyle oynayıp kopuk arabası haline getirmek değil, araç performansını arttırmak için yapılan işleme denir. :D

Valla modifiye olması anlaşılır gelmiyor bana.
O kadar para verip arabayı değiştiriliyor ama satarken alıcıdan isteniyor bu farklar.
Ya o zmaan değiştirmeseydiniz diyesim geliyor.
O zman da modifiye araçlara hiç bakmıyorum.
Allah kolaylık versin.

araba özenilmişe benziyo hocam ama bu tarz araçlarında alıcısı olduğu gibi sayısı düşüktür özellikle bu forumda çok olucağını sanıyorum

azizerkut' Alıntı:
modifiye arabanın tipiyle oynayıp kopuk arabası haline getirmek değil, araç performansını arttırmak için yapılan işleme denir. :D

Arkadaş arabamı satacam demiş. Yok "kopuk" arabası, yok modifiye öyle olmaz böyle yapılır.
Arabayı beğenirsin beğenmezsin.
Ayrıca sanki modifiye yapanlar keyiflerinden mi arabanın tipiyle oynuyorlar. Performansa yapılabilecek belki hava filtresi belki eksoz. Bunun dışındakiler için ciddi miktarda paralar gerekiyor. Ama yine zevktir bu.

arkadaşlar bu konuyu açarken amaç ilgilenen olursa diye açtım ama görülüyorki şekilci anlayış heryerde ilgini çekiyorsa ararsın konuşuruz ilgilenmiyorsan da yok kopuk arabası yok şöyle söylemenin anlamı yok nazikçe yazdım tercih meselesi diye biri ordan yazmış yok modifiye böyle değilmiş arkadaşım türkiyede modifiye yaptırınca rüzgârlık taktırmayan yada marşpiyel yaptırmayan varmı eksoz yaptırmayan varmı anladığım kadarıyla forumda herkes herşeyden anlıyor ve herşeye kulp takıyor

BBNET
Geri