Satılık golf 6

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nht268
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
araba güzelmiş hocam.hayırlı satışlar. neden otomatik düşünüyorsun ki, golf manuel binmek daha keyifli

LPG takılabiliyo mu ? sorusunu aydınlatırsanız daha iyi olur bence.

hayırlı satışlar.

Eşiminde kullanması gerekiyor, aylardır uğraşıyorum beceremiyor malesef o yüzden otomatik bakıyorum. Lpg takılabilen motor, alırken amacım öyleydi ama sürekli kısa mesafede kullanınca pek mantıklı gelmedi.

Tsi tercih etmeyenler için hala eniyi seçenek hitler motor, o yüzden sıfır tercih etmek etmemek kişiye bağlı.

böyle arabaya bu kadar para verilirde caaanım arabaya niye çelik cant atılmaz anlayamıyorum bende de 35 500 yok mu arttıran

pardus63' Alıntı:
böyle arabaya bu kadar para verilirde caaanım arabaya niye çelik cant atılmaz anlayamıyorum bende de 35 500 yok mu arttıran

Canım 0 continantal lastikleri yok pahasına verip 16"e geçmek yerine lastiklerin biraz eskimesini bekleyip lastiklerle birlikte orjinal highline jantı almak daha mantıklı geldiği için olabilir.

1 auris 2007 otomatik lpg li bi de 4 bin tl çalışır

arkadasımda 2012 trendline aldı sıfırına 36900 ya da 37 900 verdi fonksiyonel direksiyon park sensörü sis farı dısında ekstra olarak hangi özellikler var aracınızda?

Sevgili arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Arabam satılmıştır.

nht268' Alıntı:
Eşiminde kullanması gerekiyor, aylardır uğraşıyorum beceremiyor malesef o yüzden otomatik bakıyorum. Lpg takılabilen motor, alırken amacım öyleydi ama sürekli kısa mesafede kullanınca pek mantıklı gelmedi.
hocam aynı dert bendede var focus var bırak kullanamayı hanım direksiyona geçince ben panik oluyom bide demesin mi karşıdan araba gelirse nasıl ayarlayacam mesafeyi dedim in arabadan okula bırak gel bıktım

nht268' Alıntı:

hocam eşin arabayı surmeye calıstıysa baskı balata fren vs gitmiştir:D :puhaha:

yok yok kısa mesafe oldu hep denemeler, lefke hocamın dediği gibi in arabadan diyerek bitti. :D
ama hala ümidim var :)

nht268' Alıntı:
pardus63' Alıntı:

Canım 0 continantal lastikleri yok pahasına verip 16"e geçmek yerine lastiklerin biraz eskimesini bekleyip lastiklerle birlikte orjinal highline jantı almak daha mantıklı geldiği için olabilir.

0 lastikleri almadan da sanki değişilebilir gibime geliyor

BBNET
Geri