satılık full + full 2012 megane sporttourer

Kodla Büyü
Re: Ynt: satılık full + full 2012 megane sporttourer

Ilk pahali yorumu benden, Haci pahaliymis :)))

edc nin iyi ve kötü yönlerini yazar mısınız, kararsızlık var mı?

edit: fiyatı normal bulduğum forumdaki nadir araçlardan.

Direksiyon ve vites topuzu soyulması kronik sorun olarak forumlarda paylaşılmış. Araç hakkında pek şikayet yok gibi. Nasıl hocam ben de yakın zamanda sport tourer düşünüyorum. 4 kişilik bir aileyiz. Her aracın mutlaka sorunu vardır. Bu araçların sorunları neler bizi bilgilendirirsen sevinirim?

senolak' Alıntı:
Direksiyon ve vites topuzu soyulması kronik sorun olarak forumlarda paylaşılmış. Araç hakkında pek şikayet yok gibi. Nasıl hocam ben de yakın zamanda sport tourer düşünüyorum. 4 kişilik bir aileyiz. Her aracın mutlaka sorunu vardır. Bu araçların sorunları neler bizi bilgilendirirsen sevinirim?
Direksiyon soyulması vardı garantiden 3-4 ay once degisti simdilik soyulma yok.

hayırlı satışlar hocam. kullandığım birçok araçtan sonra aile olmanında gereğiyle kullanırken her yönüyle tatmin olduğum tek araç. makyajlı 2013 var bende yakıt, konfor, görünüş, rahatlık ve genişlik vb... merak ettiğim değiştireceksen ne alacaksın hocam? çünkü ben yine değişsem vazgeçemeyip 130bg liğini almayı düşünüyorumda :)

mrtslk' Alıntı:
hayırlı satışlar hocam. kullandığım birçok araçtan sonra aile olmanında gereğiyle kullanırken her yönüyle tatmin olduğum tek araç. makyajlı 2013 var bende yakıt, konfor, görünüş, rahatlık ve genişlik vb... merak ettiğim değiştireceksen ne alacaksın hocam? çünkü ben yine değişsem vazgeçemeyip 130bg liğini almayı düşünüyorumda :)

Hocam arabayı almak için biraz kredi çekmiştim. Eşim aylıksız izne ayrılacak ve kredi ödemesini yapamayacağım için daha uygun fiyatlı bir araç almayı planlıyorum.

çok güzel arabalar;dizel + otomatik olması da karı - koca bi arada kullanmaya müsait .. ama 3 senede baya kilometre yükselmiş..hayırlı müşteriler.

mrtslk' Alıntı:

Hocam ben çoook uzun araştırmalardan sonra 1.6 dci 130 bg privilege energy aldım. 1.5 dci 105 ve 110 bg maalesef ağır kasayı (1398 kg) çekmede zorlanıyor. Şehir içinde sollama yaparken insan 130 bg in gücünü sonuna kadar hissediyor. Gözü kapalı herkese tavsiye ederim...

aynenbadi' Alıntı:
4-5 sene megane dan çekmiş birisi olarak kesinlikle almayın diyorum, reno dan uzak durun :verymad:

Hocam araba daha doğrusu kul yapısı herşey biraz da şans işidir. Ben 3 tane farklı versiyonda megane 2 sedan dci kullandım. Hepsinden gayet memnun kaldım. Ve hepsini de kâr ederek sattım.

Ancak an itibariyle yeni megane sport tourer 16. dci 130 bg privilige kullanıcı olarak şunu rahatlıkla söylerim ki, Avrupa üretim araç gerçekten kendini hissettiriyor. Megane 2 leri çok severek kullanmama rağmen MST yi kullanınca megane 2 clio gibi gelmişti....

BBNET
Geri