Sahibinden Ilan no 212466140
Bütün yorumlara açığım
Bütün yorumlara açığım
Piyasa böyle hacıthe_korsan' Alıntı:Ilk pahali yorumu benden, Haci pahaliymis))
Ikinci vitese gecerken eger az gaz veriyorsan arada sarsiyor ama abartilacak kadar degilfrtmr' Alıntı:edc nin iyi ve kötü yönlerini yazar mısınız, kararsızlık var mı?
Haci kitlerim bakfatihkultukturkan' Alıntı:Piyasa böyle hacıthe_korsan' Alıntı:Ilk pahali yorumu benden, Haci pahaliymis))
[/
Biz bbnet güvencesi almadığımız için araba ucuza gitti.the_korsan' Alıntı:Saka bir yana, araba temiz bakimli bbnet güvencesiyle![]()
Direksiyon soyulması vardı garantiden 3-4 ay once degisti simdilik soyulma yok.senolak' Alıntı:Direksiyon ve vites topuzu soyulması kronik sorun olarak forumlarda paylaşılmış. Araç hakkında pek şikayet yok gibi. Nasıl hocam ben de yakın zamanda sport tourer düşünüyorum. 4 kişilik bir aileyiz. Her aracın mutlaka sorunu vardır. Bu araçların sorunları neler bizi bilgilendirirsen sevinirim?
mrtslk' Alıntı:hayırlı satışlar hocam. kullandığım birçok araçtan sonra aile olmanında gereğiyle kullanırken her yönüyle tatmin olduğum tek araç. makyajlı 2013 var bende yakıt, konfor, görünüş, rahatlık ve genişlik vb... merak ettiğim değiştireceksen ne alacaksın hocam? çünkü ben yine değişsem vazgeçemeyip 130bg liğini almayı düşünüyorumda![]()
aynenbadi' Alıntı:4-5 sene megane dan çekmiş birisi olarak kesinlikle almayın diyorum, reno dan uzak durun :verymad:
mrtslk' Alıntı:hayırlı satışlar hocam. kullandığım birçok araçtan sonra aile olmanında gereğiyle kullanırken her yönüyle tatmin olduğum tek araç. makyajlı 2013 var bende yakıt, konfor, görünüş, rahatlık ve genişlik vb... merak ettiğim değiştireceksen ne alacaksın hocam? çünkü ben yine değişsem vazgeçemeyip 130bg liğini almayı düşünüyorumda![]()
aynenbadi' Alıntı:4-5 sene megane dan çekmiş birisi olarak kesinlikle almayın diyorum, reno dan uzak durun :verymad: