Satılık Ford Kuga

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atakom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hayırlı satıslar.. 2 yıllık arac için km si cok iyi. de.. benzinli olmasa o km de olurmuydu bilinmez:D

Acaba bende arabamı satlığa koyduğum zaman buraya eklersem forumdan birileri çok pahalı satıyorsun derse ne düşünürüm.

Vay arkadas.. bu ulkede bir memur 70bin liralik arabaya biniosa bu ulkede ekonomi iyi demektir.. patates 5 lira diye niye agliolar anlamiyorum..

sancaktepe' Alıntı:
Vay arkadas.. bu ulkede bir memur 70bin liralik arabaya biniosa bu ulkede ekonomi iyi demektir.. patates 5 lira diye niye agliolar anlamiyorum..
Hocam neden binmesin? Eşi çalışan veya aileden zengin biri için ideal sayılır. Bizim binada 3-4dairesi birden olup 200 binlik arabalara binen insanlar var. Ayrıca ömür gidiyor ömür. Genç yaşta helalinden bunlara sahip olmayı çok isterim. Şu anda kullandığım araba 26 bi civarında yarısı borç. İmkanım olsa alabileceğim en iyi arabaya binerim.

Ben niye biniyo demedim, Nasil binebiliyo dedim. Cift maas olsa ne olur yahu! 70bin liralik arabadan bahsediiyoruz

Re: Ynt: Satılık Ford Kuga

sancaktepe' Alıntı:
Okul Arkadaşım, Zengin çifçi bir adamın tek evladı ve tek kızı ile evli.Hanımıda çalışmıyor.Villada yaşıyorlar. Geçim sorunu yok ve hatta sanırım patates ten de iyi ürün kaldırdı kayınbabası.
Bu arkadaş halen öğretmen.200binlik otoya biniyor.Ne yapalım yani?

Bir başka öğretmen arkadaşım da hiç mesleğe başlamadı.
Zamanında Borsa dan yüklü kazandı.En son 10 yıl önce duyduğum, 500 dönüm şehre yakın tarla aldı.Birde büyük bir oto tamir servis açtı.Bekar ve serbest hayatını yaşıyor.Halen borsa vip seans salonlarınada takılıyor.

Tamam bu başlığı gördü ya ...Artık yukarıdaki abilerine anlatır bizi.İşin kötü yanı ..maaşa zam vs. kesin unutun.

Sadece kendim içim çalışırım.Sırtımı devlete beynimi cenabı hak ka dayanak yapmışım. Elbette bu dünyada dört tekerli sahibi olamadı isemde, nasılsa bir Allahın kulu bir defalık emaneten dört kolluyu verir.

BBNET
Geri