Satılık B7 Dizel 2013 26.000 km

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xodeda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Allah her öğretmene Gönlündeki arabayı nasip etsin. İnsanın ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Temiz bir niyetle isteyin Allah dualarınızı kabul eder. Bende Öyle oldu.
Ha tabi bizi meslekteki arkadaşlar elinde para olsa bile nedense rahat yaşamak için kullanmayı düşünmüyor. Sürekli yatırım yapayım paramı arttırayım derken ömür geçiyor farkında değiller.
Yani sandığınız gibi değil o para çok öğretmende vardır eminim ama akılları başka şeylerde.

bu araba ancak bankadan kredi çekilerek alınır öyle biriktireyim bir yerlerden kısayım şeklinde alınmaz.. haa bankadan da alacağın 85 bin krediyi en az 100 bin ödersin ve en güzel yılların kredi ödemekle geçer...(çevremde çok arkadaş böyle olup evden çıkmayan) en iyisi biz yine 5-10 binlik arabalara bakalım size hayırlı satışlar hocam :++:

dengem' Alıntı:
bu araba ancak bankadan kredi çekilerek alınır öyle biriktireyim bir yerlerden kısayım şeklinde alınmaz.. haa bankadan da alacağın 85 bin krediyi en az 100 bin ödersin ve en güzel yılların kredi ödemekle geçer...(çevremde çok arkadaş böyle olup evden çıkmayan) en iyisi biz yine 5-10 binlik arabalara bakalım size hayırlı satışlar hocam :++:

Valla hocam öyle demeyin sizin belirttiğiniz gibi olan arkadaşlar da var ama 2- 3 evi olan ve hala üçüncüsünü dördüncüsünü almaya çalışırken rezil bir hayat yaşayan arkadaşlarım var. Mallarının kölesi olmuşlar gibi geliyor bana. aynen dediğiniz gibi para gidecek diye sosyal hayat sıfır cimrilik hat safhada. Anlamak mümkün değil. Varlık içinde yokluk.

Bana hiç hoş gelmiyor bu arabalar nedense iri ve gereksiz geliyor. Focus, astra, megane gibi arabalar daha iyi bi seçenek bence tabi sürekli uzun yola çıkılmıyorsa o zaman D segmentte bir araba şart.

Arkadaşlar biraz abartıyor gibi benim okulumdaki öğretmen arkadaşların araba fiyatları ortalama 40-50 bin tl tabi bunun içinde 100 bin tl jiplerde var şahinde var. mesele neye para vermek istediğin şahine binen adamın milyonluk tarlaları var. :puhaha: :puhaha: :puhaha:

ooo urfa... ne insanlar gördüm urfada bankaya emekli aylığını çekmeye gider sanırsın elinde 2 çanta parayla çıkar

ilanı açtığım gibi kapattım :scared: :scared: babadan,dededen birşeyler kalmadıkça zor bi öğretmenin böyle bi araç alması

Çok büyütmemek lazım. 250-300 bin liralık ev alan bir sürü öğretmen tanıyorum. Evi olup 150-200bin liraya arsa alan öğretmenler de çok. İş arabaya gelince mi böyle oluyor.

BBNET
Geri