Satılık 6 binde dizel Fluence

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atakom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
önceki görev yerimde oto kiralama laf lafa geldiğinde "ben öğretmen arkadaşlara fluence kiraya vermem daha çok doktor avukat muteahhit gibi kişilere veririm. yanlış anlama hocam çünkü çok yakıyor" demişti.

cyln' Alıntı:
önceki görev yerimde oto kiralama laf lafa geldiğinde "ben öğretmen arkadaşlara fluence kiraya vermem daha çok doktor avukat muteahhit gibi kişilere veririm. yanlış anlama hocam çünkü çok yakıyor" demişti.
6lt/100km çok mu hocam şehir içi?

cyln' Alıntı:

-söyleyin hemen bıraksın o işi, araba işinden anlamıyor belli.
renault un ürettiği dizel motorlar dünyanın en iyi, en verimli, en tasarruflu dizel motorudur.

birde benim bildiğim kiralayan koyuyor aracın yakıtını.

hayırlı satışlar...renault yakıt olarak ne kadar iyiyse konfor ve estetik ve ve ve güvenlik olarak o kadar kötü...güvenlikten kastım teknolojik güvenlik değil..arabanın kemiği...neyse yine de yakıtı için binilir...köye dağa her yere gider...ne de olsa renault...
bu arada hocam özel değilse satma sebebin nedir.

fransız arabası güven vermez diyen arkadaşlar arabadan arabaya fark var bende 2009 megane 3 dynamic var gayet memnunum yargılamayın peşi peşin :) yakıtı iyidir ayrıca aracın hayırlı satışlar arkadaşım

Hocam öncelikle hayırlı satışlar.
Ben merak ettiğim ve araç tercihi yapacaklar için fikir olsun diye soruyorum..Neden Fluence aldınız ve bu kadar kısa sürede niçin farklı marka ve modele yöneldiniz?

wertyu6' Alıntı:
cyln' Alıntı:

-söyleyin hemen bıraksın o işi, araba işinden anlamıyor belli.
renault un ürettiği dizel motorlar dünyanın en iyi, en verimli, en tasarruflu dizel motorudur.

birde benim bildiğim kiralayan koyuyor aracın yakıtını.

Hocam affınıza sığınarak, önce multijet motorları inceleyin ve sonra bu yorumu yapın isterseniz.

Mr.Spermata' Alıntı:
Hocam sen 2 yolda 6 bin km yapiyosan hic araba alma bence taksi daha ucuza gelir:)
10 ayda 6 bin km hocam, 2 yılda değil. araç trafiğe mart 2013 de çıktı yani 10 ay önce

selyon' Alıntı:
1.5 75 beygirmi 90 mı hocaam bu donanımları şöyle yazsanz zahmet olmazsa
hocam ilan sayfasında ilan detayları sekmesinin hemen yanında teknik özellikler sekmesi var, oraya tıklarsan bütün özelliklerini görebilirsin.

Sağol dostum. Bende sedan focus var yakın zamanda bende satıp ev almayı planlıyorum

BBNET
Geri