satılık 30000 km de chery tiggo

Kodla Büyü
naptın hocam sen yaa, fiyat çok fazla, sizinkiyle aynı ayarda, değişeni boyası olmayan sıfır hatalı araçlardan 2000-3000TL fazla para istemişsin, tok satıcısın anlaşılan, bana biçtiğiniz fiyat fazla geldi doğrusu

teşekkürler bilisim -tef linkin açılması gereken sayfaya yönlendirmediğini fark etmemiştim sağol. fiyat konusunda ise aynı ayar denilen araçların km leri nerdeyse 3 katı 80000 90000 km nerde 30000 nerde ama kesin alırım diyen olursa fiyatta uçmayız.

Hocam aracınızı sıfır mı 2. el mi almıştınız? Bir de öneri üzerine mi satın almıştınız yoksa donanım olarak beğendiğiniz bir araç mıydı?

Son olarak siz kaça almıştınız? Chery sitesine baktım fiyat listesi için maalesef fiyat listesi yok iletişim sayfasına yönlendirdi. Sıfırları kaç civarı acaba.

hocam mesajınızı yeni gördüm sıfır aldım vw menşeli meksikada vw fabrikasında yapılmış.dış modeli kasası çok güzel pc de çarpışma testlerine de baktım araç 1575 kilo kasa çok sağlam . donanımı da güzel yüksek araba ve arasıra boş arazide atış yapmaya çıkarım o sebeple arazi aracı lazımdı tabi bekarlığımda (geçen yıl evlendim) aldım ve gerçekten öyle aracı uzun yolda veya kullanınca diğer araç modellerinin kullanımından farkı var hiç adamı yormuyor rahat yani ama eşim otomatik istiyor yoksa araç gayet temiz .ben 43 e mal ettim tüp ve kaskosuyla şu anda ne kadar sıfırı bende bilmiyorum 2. elde zarar fazlasıyla ettim ama bu sebeplerle satıyorum yoksa gayet memnunum beni üzmedi.

fiyatına göre kalitesi fazlasıyla var. ozaman asus bilgisayarda pöf.... çin diye aşağılıyorsun ama unutma dandik uydumuzu bile çin fırlatıyor... bence ilkönce kullan fark varsa konuş km de 230 kuruş yakıyor yada hiç fikir bile beyanetme bizene senin çin malı bardakla su içip içmemenden. sevgili öğretmenim. :P

hocam motor 1,6 16 walf mi birde uzun yolda 90-110 km hızda 100 km de kaç litre lpg tüketiyor.
aracın kasası gerçekten hoş.

Normal fiyata arabasını satan eşe dosta satıyor.
Adam kazıklamaya niyetli bilişimciler araba ilanı için burayı kullanıyor.
Hiç hoş değil.

ne alaka hocam çarşamba gecesi 22 bin lira ya nete verdiğim aracı ayrıca buraya da ekledim ama sağolsun arkadaşlar pahalı diyenden geçilmedi.... cuma günü 21500 e satıldı.

BBNET
Geri