Satılık 2012 Honda Civic 1.6 Premium(Yeni Kasa)

Kodla Büyü

murathan21

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ev alma niyetiyle aracımı satmaya karar verdim başka yere ilan vermedim. Alacağım evle takas etmek istemiyorum. aracım 2012 model ilk sahibiyim.19.000 km benzinli manuel .kazası değişeni boyası yoktur 51.000 TL fiyatı düşünen arkadaşlar olursa mesaj atabilirler.

Re: Satılık 2012 Honda Civic 1.6 Premium

hocam satışınız hayırlı olsun şimdiden inşallah kredi çekip ev almazsınız.

Re: Satılık 2012 Honda Civic 1.6 Premium

delikatliyam' Alıntı:
hocam satışınız hayırlı olsun şimdiden inşallah kredi çekip ev almazsınız.
saol hocam tşk ederim ama kredi çekmeyi düşünüyordum bende :)

bende de 2012 toyota corolla comfort extra var 9300km de celik jant ve aksesuarlı bende 53000 tl düşünüyorum.

ozcanikli' Alıntı:
bende de 2012 toyota corolla comfort extra var 9300km de celik jant ve aksesuarlı bende 53000 tl düşünüyorum.
hayırlı satışlar arkadaşım keşke ilanını başka sayfada verseydin.Hondacılar dan başka kimse bakmaz bu linke

başka nasıl alabilirim hocam. kimden o kadar para borç alabilirim daha doğrusu kim o kadar parayı borç verir. kardeş kardeşe vermez o miktarda ve o vadede parayı :cry:

valla bu arabanın 2. eline çok yüksek fiyatlar isteniyor...2008 90 bin km dekilerine bile 40 bin yazankar var...çok ilginç...
ben istanbul da HONDA CEM oto dan 2014--premium-düz vites-boya koruma paketi-deri koltuk + LPG +noter-trafik sigortası ve tüm masraflar içinde 61 bin lira fiyat aldım...2. el almadan sıfırını iyi araştırmak gerekiyor..

spider23' Alıntı:
valla bu arabanın 2. eline çok yüksek fiyatlar isteniyor...2008 90 bin km dekilerine bile 40 bin yazankar var...çok ilginç...
ben istanbul da HONDA CEM oto dan 2014--premium-düz vites-boya koruma paketi-deri koltuk + LPG +noter-trafik sigortası ve tüm masraflar içinde 61 bin lira fiyat aldım...2. el almadan sıfırını iyi araştırmak gerekiyor..

0 araç piyasası :-1: durgun buda 2.eli biraz yüksetti bende aracı İstanbul ayışığı honda dana almıştım.tandık var 0 düşünüyorsan yardımcı olabilriim

murathan21' Alıntı:
spider23' Alıntı:

0 araç piyasası :-1: durgun buda 2.eli biraz yüksetti bende aracı İstanbul ayışığı honda dana almıştım.tandık var 0 düşünüyorsan yardımcı olabilriim

hayırlı olsun honda cem de iyi fiyat verdiydi lakin bursa inallardanda gzel fiyat geldi. hafta içi kısmetse premium eco lpg li düz vitesi 59 bin + 1.300 tl ye alıcam. parksensörü,bagaj spoiler,cam film,krom eksoz,bagaj havuzu, krom kapı çıtası,kaucuk honda paspas.

Bende de 2012 model 60 binde astra enjoy+ var arkadaşlar. Yeni yağlamalı sistem landirenzo lpg taktırdım. 42 bin lira düşünüyorum.

BBNET
Geri