Satılık 2011 Seat Ibiza 1.4 Copa

Kodla Büyü

yasinz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 198/detay/

2011 model Seat İbiza Copa aracımı satıyorum. 2. sahibiyim. 9000 km.`de iken 2012 yılında aldım. İlk bakımını ilk sahibi Samsun Seat servisinde yaptırmış. Ben ise sonraki bakımların tamamını Tirebolu Bosch Car Services bünyesinde yaptırdım. Periyodik bakım aralıklarına uygun olarak. Orjinal lastiklerini kış sonrası değiştirdim. Şu anda üzerinde Yokohama C-Drive2 lastikler var. Herhangi bir deformasyon yok zaten yeni. Ramazan bayramı için Samsun a gittiğimde de ön cam hariç diğer bütün camlara film çekildi. Önler 1, arkalar ve bagaj camı 2 numara. Farlar ise orjinal halojenler çıkartılıp, yerine buz mavisi halojen takılarak değiştirilmiştir. Şu an itibari ile hiçbir sorunu yok. Araç ruhsatında Emotion Kırmızı renk olarak geçiyor. (Copa donanım paketi referance ile aynı değildir). İlk sahibinden kalma boyalı parça mevcut yalnız şunu söyleyebilirim. Ben dert etmedim çünkü parçalarda hiç oynama olmamış direkt ince ve yüzeysel olarak serviste boyanmış. LPG gereksinimi duymadım. Araçta gaz pedalında gaz teli yok. Sensörlerle gaz tepkisi iletişimi sağlıyor. O yüzden zaten ekonomi yapan bir araç ve LPG gereksinimi gerçekten yok. Küçük araç denge sorunu olur diye düşünen olursa ona da açıklık getireyim. Aracın maksimum hızını gördüm. Hiçbir denge sorunu yok.

Satış nedenim Seat Leon FR ya da Mazda 3 almayı düşünüyorum. Leon FR 2013 ve üzeri, Mazda 3 2014 ve üzeri takas olabilir. Kendim öğretmenim bu arada.. Fiyat son fiyat. Ben alırken bende pazarlık yapmadım. Her aracın bir ederi var sonuçta.

1.0 motor yeni ibiza bayide 36500 e verildiğini biliyorsun değil mi hocam?

Aracının maaşallahı var çok güzel inşallah istediğin fiyatlara satarsın ancak makyajsız kasa, tüp yok, 5 yaşında, boyalı yeler var, 33 bir de pazarlık yok :++:

Allah yardımcın olsun.

araç temiz görünüyor . hayırlı satışlar hocam. leona terfi edersin inşallah :wink:

gunhkn' Alıntı:

Aracının maaşallahı var çok güzel inşallah istediğin fiyatlara satarsın ancak makyajsız kasa, tüp yok, 5 yaşında, boyalı yeler var, 33 bir de pazarlık yok :++:

Allah yardımcın olsun.

Biliyorum hocam. O yüzden pazarlık yok işte. 1.0 motoru almak isteyen bayiden alabilir :wink: Ama şu ana kadar ben alan görmedim :) Tüp olmaması benim tercihimdi. Ben bu araca 10 yıl da binsem yine taktırmam. Şöyle söylim. Bu araca tüp taktırsam o tüpü amorti edebilir miyim ya da kaç yılda amorti edebilirim, tartışılır :++: Boyalı yerler var, evet. Yalnız ben bir vida dahi değiştirsem faturası mevcuttur. Boyalar benden öncesine ait ve yüzeysel. En ufak çekiç darbesi mevcut değil. Makyajsız kasa derken? Bunu anlamadım. Yeni kasadan söz ediyorsan ayrı konu, -ki onun farkı sadece farlar... Ama bu kasanın makyajı sadece Cupra modelinde mevcut. O da coupe araç zaten, -ki bu fiyata zaten imkansız o aracı bulmanız.
Allah cümlemizin yardımcısı olsun, öğretmen olarak:)

yasinz' Alıntı:
gunhkn' Alıntı:

Allah yardımcın olsun.

Biliyorum hocam. O yüzden pazarlık yok işte. 1.0 motoru almak isteyen bayiden alabilir :wink: Ama şu ana kadar ben alan görmedim :) Tüp olmaması benim tercihimdi. Ben bu araca 10 yıl da binsem yine taktırmam. Şöyle söylim. Bu araca tüp taktırsam o tüpü amorti edebilir miyim ya da kaç yılda amorti edebilirim, tartışılır :++: Boyalı yerler var, evet. Yalnız ben bir vida dahi değiştirsem faturası mevcuttur. Boyalar benden öncesine ait ve yüzeysel. En ufak çekiç darbesi mevcut değil. Makyajsız kasa derken? Bunu anlamadım. Yeni kasadan söz ediyorsan ayrı konu, -ki onun farkı sadece farlar... Ama bu kasanın makyajı sadece Cupra modelinde mevcut. O da coupe araç zaten, -ki bu fiyata zaten imkansız o aracı bulmanız.

Hocam ben de yanlış biliyor olabilirim ama bu araba 2013 de makyaj yedi.

Tamponlar alttaki sisler değişti. Senin tampon ile o tampon farklı.

Neyse inşallah gönlüne göre bir fiyata satarsın.

merak ettiğim için soruyorum: 91 oktan benzin yazıyor teknik detaylar kısmında. bizde 91 oktan benzin satılıyor mu? ayrıca 95 oktan kullanmanın bi sakıncası olur mu?
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler :D

teksen' Alıntı:
merak ettiğim için soruyorum: 91 oktan benzin yazıyor teknik detaylar kısmında. bizde 91 oktan benzin satılıyor mu? ayrıca 95 oktan kullanmanın bi sakıncası olur mu?
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler :D

91 oktan da yakabiliyor hocam. 95 oktan kullanıyorum tabiki de. Sıkıntı yok. 2000 li yılların dizel seatları kırsal motorin bile yakıyor :D sıkıntı yok :)

gunhkn' Alıntı:
yasinz' Alıntı:
gunhkn' Alıntı:

Allah yardımcın olsun.

Hocam ben de yanlış biliyor olabilirim ama bu araba 2013 de makyaj yedi.

Tamponlar alttaki sisler değişti. Senin tampon ile o tampon farklı.

Neyse inşallah gönlüne göre bir fiyata satarsın.

Haklısın hocam makyajlandı. Sadece ön kısımdan. Araç içi, arkası aynı... Teknik detaylarda fark yok. İki kasada da adaptif sis farı var mesela. Farlar halojen mesela. Yani işin özü bir berberin varolan sakalı düzeltmesi gibi bişey sadece. Buna makyaj denir mi.. Ben demem mesela. Örneğin; eski mazda 3 ile yeni mazda 3 arasındaki fark. Makyaj budur. Vidaları bile değişti.

Hocam hayırlı satışlar. Umarım istediğin fiyatta satış ve yeni araç alımında kolaylıklar olur.

BBNET
Geri