Satılık 2006 Model Chevrolet Lacetti 1.4 SE

Kodla Büyü

mattainai

Üye
2006 yılı Haziran ayında 0km aldığım arabamı satıyorum. İlgilenen arkadaşlar için arabam az kullanılmış (37500 km orijinal) garaj arabasıdır, sigara içilmemiştir. Hasardan sayılmayacak derecede sağ ön çamurlukta ufak bir ezik vardır (nazar boncuğu niyetine) orijinalliğini bozmamak adına yaptırmadım. Arabam masrafsızdır. İstediğim fiyat pazarlıksız 16500 TL. İlgilenen arkadaşlar özelden ulaşabilirler.

Chevrolet çok yakıyor diye biliyorum ama bide sahibine soralım. şehiriçi ve şehir dışı ne yakıyor hocam?

Şehiriçinde full depo ile normal bir trafikte 550-650 km arası yapıyor. Şehirlerarasında ise bu mesafe 800-900 km ye çıkıyor. Bu mesafeler denenmiştir ve depom 60lt dir.

yani bu günkü koşullarla (4,09 tl/lt) maksimunun mesefe şehir içi 0,377 kr şehir dışı 0,27 kr yakıyor... :oops:
Bende arkadaşım araba arıyor ona söylerim hocam. şehir neresi....

Öncelikle Reyhanlı hocam araba benzinli.
2. olarak McRAM hoca evet aşağı yukarı değerler bunlar ama tabiki sizde bilirsiniz ki kullanımdan kullanıma fark eder. Ben İstanbul'dayım hocam.

aynısından aracım var hayırlı satışlar hocam.dizel araç olmadığı sürece lacetti ile 1.4 motor herhangi bir aracın yakıt açısından çok fazla fark olmadığını biliyorum.

lacetti 100 kmde 35 tl yakıyorsa bir çok araçda 30-35TL arası yakıyordur. ha ayrıca 2006 model 1.4 ecotec (opel astra ile aynı)motor 2 hava yastıklı, abs li az

kmli binilecek düzgün başka araç bu fiyata sanırım yok...

Kıymetini bilen birisine satarsınız umarım hocam.

erdcan' Alıntı:
aynısından aracım var hayırlı satışlar hocam.dizel araç olmadığı sürece lacetti ile 1.4 motor herhangi bir aracın yakıt açısından çok fazla fark olmadığını biliyorum.

lacetti 100 kmde 35 tl yakıyorsa bir çok araçda 30-35TL arası yakıyordur. ha ayrıca 2006 model 1.4 ecotec (opel astra ile aynı)motor 2 hava yastıklı, abs li az

kmli binilecek düzgün başka araç bu fiyata sanırım yok...

Kıymetini bilen birisine satarsınız umarım hocam.

evet hocam yakıtta çok büyük fark olmaz zaten. Ve bu fiyata başka araba zor açıkcası ben bu arabayı başka yerlerde ilanlarda 17000-17500 TL arası yazıyorum ama burada meslektaş (en önemlisi branştaş kadertaşlarıma) larıma bu fiyatı yazdım. İnşaallah kıymetini bilen biri alır ve gerçekten keyif alır.

BBNET
Geri