Satılık 2004 Megane 2 Full Sunrooflu Triptonic Benzin/LPG

Kodla Büyü
bellagio' Alıntı:
hayırlı satışlar hocam ama bana fiyat fazla geldi baya
evet hocam ben de farkındayım yüksek yazdığımın. Ama sahibinden.com'a ilan verdiyseniz ölücülerin kol gezdiğini bilirsiniz, çok komik fiyatlar veriyorlar.daha önce düşüktü fiyatım ilanda, yeni yükselttim.
Galericiler 22.000 veriyolar zaten arabama, ben de 23.000 TL'ye kadar satmayı planlıyorum.

bellagio' Alıntı:
performans nasıl hocam peki tüpte falan rampa olayını soruyorum özellikle
Hocam tüpün benzinle hiçbir farkı yok. 143 tork ve 115 beygirlik iyi bir motoru var. Performans kişiye göre dereceli bir kavram ama otomatik olmasından dolayı çok çok atik bir araç değil. Manuelini de kullandım ona göre kıyaslarsam manuel kadar atak değil ama, mesafe arttıkça güzel uzuyo araba. Rampada da yığılma felan yapmıyo hocam, hele ki ilanda bahsettiğim son bakımlardan sonra. Triptonic olduğu için çok dik rampalarda manuele geçip sorunsuz tırmanabiliyorsunuz.

gökalp' Alıntı:
neden satıyorsunuz?
Çok çok özel bi sebebi yok, :) satmayı istiyorum satıyorum :D arıza vs.. bi durum yok hocam, tamamen dosta gider bir araç. Daha önce hep manuel ve seri araçlar kullandım, otomatiği eşim için almıştım ama otomatiğe ısınamadım.

hocam şimdi anlayamdım siteye 24.750 yazmışsın galerici 22 verior diyon 23e kadar vericem dion biz müşterilere çok açıklama yapıon bence bize kaça sayacan şimdi:))

goldenboy' Alıntı:
hocam şimdi anlayamdım siteye 24.750 yazmışsın galerici 22 verior diyon 23e kadar vericem dion biz müşterilere çok açıklama yapıon bence bize kaça sayacan şimdi:))
hocam aslında gayet açık, Siteye 24.750 gibi yüksek bi değer yazdım çünkü satmak istediğim fiyatı yazdığımda abuk sabuk teklifler geliyor. Galericinin bile 22 verdiği arabamı da 23'ten aşağı vermem diyorum :) :) Yani en son 23 olur
titan1905' Alıntı:
hangi parçalar boyalı?
Hocam ön kaput, sağ ön çamurluk ve sağ arka çamurluk. Oynama düzeltme vs.. yok, Kaput da sadece dıştan yüzeysel boyalı, iç taraflarında boya yok

hocam aynı arabayı 18 bine aldık arkadaşa. sana hayırlı satışlar.
bulursan böyle alacak birini geçen bir arkadaş demişti buralarda . bende diyim tükür başına koy. :mrgreen:

gorilla' Alıntı:
hocam aynı arabayı 18 bine aldık arkadaşa. sana hayırlı satışlar.
bulursan böyle alacak birini geçen bir arkadaş demişti buralarda . bende diyim tükür başına koy. :mrgreen:
af buyur hocam????
18 bine ne aldınız... :) :) :) sadece gülüyorum

senin arabanın aynısını. aynı özelliklerde hatta km si 87binde idi. seninki birazda fazla
bence senin malın kıymetli tok satıcısın alsalar daha iyi bir araba alma derdindesin.
alan çıkmasa çok önemli değil devam edeceksin ben seni anladım.
hayırlı satışlar....

gorilla' Alıntı:
senin arabanın aynısını. aynı özelliklerde hatta km si 87binde idi. seninki birazda fazla
bence senin malın kıymetli tok satıcısın alsalar daha iyi bir araba alma derdindesin.
alan çıkmasa çok önemli değil devam edeceksin ben seni anladım.
hayırlı satışlar....
asıl ben senin derdini anladım. :x
Bana 18bine bul bu arabanın aynısını kaç tane varsa alıyım hepsini :)
Hem kim arabasını satıp da daha iyisini almayı planlamaz ki?

gorilla' Alıntı:
seni gidi seniiiiii uyanık hocam benim... :lol:
hiç komik değilsin hocam.
Konuyu da kirlettin, yok 18miş yok şuymuş yok buymuş.
Arkadaşlar aracın değeri ortada, bilen biliyodur zaten. Arkadaşın yazdıklarına itibar etmezseniz sevinirim.

Hocam 18,000 e almışsınızdır doğrudur ama şu mevsimde bu arabanın piyasası 22.000-25.000 arası değişiyor bende dizel dynamic versiyonuna bakıyorum şu sıralar araştırıyorum piyasasını senin anlıyacağın 18,000 e sedan ve dynamic versiyonunu bulmak nerdeyse imkansız

aynen öyle hocam hbasdereli şimdi piyası yükselmiş galiba. yoksabu benzin kazıklığında bu fiyata alacak parası olan hala varsa ne diyim demekki kimse aç değil yalan söylüyorlar.

18 bine aldıysa araç PERT olabilir bu biir;2 araç TAKSİ den çıkma olabilir bu ikiiii..ve daha pek çok yamuğu olabilir...Ayrıca hocamın arabası gayet şık ve güzel;hocamızın arabasını ne idüğü belirsiz arabalarla kıyaslamanın manası nedir? ve bu şekilde yazışmalar bi öğretmene yakışmıyor...sonuçta hocamızın illa bi pazarlık payı olacaktır da..hayırlı satışlar..

hocam yalan borcum yok ayne bu arabanın aynısını kasımda 18 bine tıkırt diye aldık pert mert değil alan arkadaş eminyette tanıdığı var her türlü kayıtlarını en ince ayrıntısına kadar çıkarttı merak etme. amaaaan 24 bin etmez verende parası çoktur dyorum ve konuyu kapatıyorum.

kendileri bbnet'in troll üdür... kendisini ciddiye alıpta cevap yazmayınız...cevap yazdıkça kendini adam yerine koyuyor...

trol sensin hocam. açarım vikipedia yı valla yapıştırırım buraya trolle ilgili ne varsa. :mrgreen:

Aynı aracın manueli var bende de , nasip olursa yaz tatilinden sonra bende satacağım. Meganelerde donanımlar arası çok fark olduğu için piyasa çok farklı ve bazılarını aldatıyor örneğin dynamic versiyonunun sadece 4-5 farklı ek paketli hali var. Senin araçla tam olarak aynı donanımlarda arabam bende brc marka tüp var ve az önce dediğim gibi tek fark vites. Birde tüm bakımları tamam lastikler (bridgestone turanza er 300) , akü yeni ve arabamda boya darbe yok. Yakında satmayı düşündüğüm için 1 aydır araştırma içindeyim bende neye gider diye 22 verdilerse bence hemen ver ilanlarla burayla başının ağrıdığına değmez birde zaten bu arabayla uğraşmayı kısa zamanda kesmiş olursun. :+1:

BBNET
Geri