Satılık 2003 Model Toyota Corolla Sol

Kodla Büyü
İzmir , fiyat 33000 tl.Ön kaput ve tamponda boya varmış dediler.
2.sahibiyim o şekilde aldım aracı beğenerek

aynenbadi' Alıntı:
hocam aracınız en fazla 27-28 eder :+1:
omd' Alıntı:
ya fiyatı ya modeli yanlış yazdın galiba hocam :roll:

en son ne zaman araç aldınız acaba. bahsettiğiniz fiyatlar 2 sene önceydi. aracın piyasasına bakarsanız arkadaşın az yazdığını bile görebilirsiniz. Acaba sizde olsa araç 27-28 mi isteyeceksiniz. Sizde olsa eminim 35 yazardınız

bilisim_06' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
omd' Alıntı:

en son ne zaman araç aldınız acaba. bahsettiğiniz fiyatlar 2 sene önceydi. aracın piyasasına bakarsanız arkadaşın az yazdığını bile görebilirsiniz. Acaba sizde olsa araç 27-28 mi isteyeceksiniz. Sizde olsa eminim 35 yazardınız
hocam piyasadan haberimiz var, araç da boya olmasa o fiyatlara satabilir, ama 2-3 parçada boya olması Türkiye şartlarında fiyatı otomatik düşürür..2 sene önce bu araç 24-25 di zaten

Araci ben 74000 km de aldim zaten.1,5 yildir bende.
Gercekten bazi arkadaslarin piyasadan haberi yok.
32000 verdiler zaten araca görünce , ikinci el fiyatlari sifir araclar gibi % 20-30 artti tabiki tutulan modellerde bilginize...

telaffuz' Alıntı:
32000 verdiler zaten araca görünce , ikinci el fiyatlari sifir araclar gibi % 20-30 artti tabiki tutulan modellerde bilginize...
hocam 32 verdilerse direk çağırıp verin. daha iyi fiyata satmanız imkansıza yakın.

syangela' Alıntı:
telaffuz' Alıntı:
hocam 32 verdilerse direk çağırıp verin. daha iyi fiyata satmanız imkansıza yakın.
evet hocam hiç uğraşmayın, direk verin 32000'ye....
13 yaşında ön kaput boyalı bir araç için çok iyi fiyat....

bilisim_06' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
omd' Alıntı:

15 gum once 2010 model opel corsayi 29bine aldim hocam. Piyasasinin da altina aldim biraz tanidik arabasi oldugu icin.

Az önce telefonda İzmir'den özel bi okuldan öğretmen arkadaştan 30.250 teklif aldım.
teşekkür ettim ve kapattım.
Aynı ülkede yaşıyoruz aynı piyasa

Toyota ve volkswageni şımartmayın bu kadar da popüler yapmayın artık yeter piyasayı yükselten ülkemin insanları

Brnce de 12 13 yillik arabaya o kadar verene kadar 5 6 yillik daha guncel donanimlara sahip arabalar alinabiliyor. Ne ozelligi var da 12 yasinda bu kadar piyasasi var bu araclarin ogrenmek isterim dogrusu.

3 yaşındaki tertemiz dizel aracı 35 bine satacak adam bulamıyorum, 13 yaşındaki benzinli araç 33 bin ediyor, hak mı adelet mi bu?

valla bizim bi hocamızda aynı aracın düz vitesi vardı 2004 model-97 bin km de;bi kaç parça boya ve yanılmıyosam 1 değişen vardi;ilanı ben koydum ve 1 günde 30 bine satıldı;arayan arayanaydı;1 hafta beklesek en az 32 bine giderdi...gerçekten bu toyota corollalar sağlam ve sorunsuz araçlar ayrıca sol donanım gayet yeterlidir;kesinlikle 32-33 bin eder...arz-talep meselesi...şu anda aynı yılda üretilen pejo 307 otomatikler 18-19 bine zor alıcı buluyodur...

malesef sisirilmis bir piyasa var hocamin yazdigi fiyat sahibinden piyasasina gore normal birde 2003 model bir arabada tamponu saymiyorum 1 parca boya hicbisey... buyutmeyin boyasiz araba piyasada cok az var ve onlarada sifirdan yuksek fiyat istiyorlar.. herkesin mali degerli bende 2005 verso ya 38.500 yazdim o parayi ben vermem ama her arabanin bir alicisi vardir.......

O yasta arabalara bu paralari verenlerin akil sagligini kontrol ettirmeleri lazim bence

malesef sisirilmis bir piyasa var hocamin yazdigi fiyat sahibinden piyasasina gore normal birde 2003 model bir arabada tamponu saymiyorum 1 parca boya hicbisey... buyutmeyin boyasiz araba piyasada cok az var ve onlarada sifirdan yuksek fiyat istiyorlar.. herkesin mali degerli bende 2005 verso ya 38.500 yazdim o parayi ben vermem ama her arabanin bir alicisi vardir.......,,

Aynen katılıyorum kaybil hocam, fiyat belirlenirken piyasadaki değeri gözönüne alınır,çok temiz arıyorsanız gidip sıfır alırsınız
Piyasasına göre yazdık , uydurmadık fiyatı ,araştırırsanız görürsünüz,bu aractaki özellikleri sıfır aracta isterseniz sizden baya bi farklı ücret alırlar

arkadaşlar kabullenemesekte LİRA eriyor-ALIM GÜCÜ düşüyor ve dolayısıyla her şeyin FİYATLARI da ARTIYOR!! düne kadar bim den 3 liraya aldığım kağıt havluya bugün 5 liradan fazla verdim..... Hyundai getzlerin bile piyasası 25 binlerde

BBNET
Geri