omd' Alıntı:ya fiyatı ya modeli yanlış yazdın galiba hocam :roll:
aynenbadi' Alıntı:hocam aracınız en fazla 27-28 eder :+1:
omd' Alıntı:ya fiyatı ya modeli yanlış yazdın galiba hocam :roll:
hocam piyasadan haberimiz var, araç da boya olmasa o fiyatlara satabilir, ama 2-3 parçada boya olması Türkiye şartlarında fiyatı otomatik düşürür..2 sene önce bu araç 24-25 di zatenbilisim_06' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:hocam aracınız en fazla 27-28 eder :+1:omd' Alıntı:ya fiyatı ya modeli yanlış yazdın galiba hocam :roll:
en son ne zaman araç aldınız acaba. bahsettiğiniz fiyatlar 2 sene önceydi. aracın piyasasına bakarsanız arkadaşın az yazdığını bile görebilirsiniz. Acaba sizde olsa araç 27-28 mi isteyeceksiniz. Sizde olsa eminim 35 yazardınız
hocam 32 verdilerse direk çağırıp verin. daha iyi fiyata satmanız imkansıza yakın.telaffuz' Alıntı:Araci ben 74000 km de aldim zaten.1,5 yildir bende.
Gercekten bazi arkadaslarin piyasadan haberi yok.
32000 verdiler zaten araca görünce , ikinci el fiyatlari sifir araclar gibi % 20-30 artti tabiki tutulan modellerde bilginize...
evet hocam hiç uğraşmayın, direk verin 32000'ye....syangela' Alıntı:hocam 32 verdilerse direk çağırıp verin. daha iyi fiyata satmanız imkansıza yakın.telaffuz' Alıntı:Araci ben 74000 km de aldim zaten.1,5 yildir bende.
Gercekten bazi arkadaslarin piyasadan haberi yok.
32000 verdiler zaten araca görünce , ikinci el fiyatlari sifir araclar gibi % 20-30 artti tabiki tutulan modellerde bilginize...
15 gum once 2010 model opel corsayi 29bine aldim hocam. Piyasasinin da altina aldim biraz tanidik arabasi oldugu icin.bilisim_06' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:hocam aracınız en fazla 27-28 eder :+1:omd' Alıntı:ya fiyatı ya modeli yanlış yazdın galiba hocam :roll:
en son ne zaman araç aldınız acaba. bahsettiğiniz fiyatlar 2 sene önceydi. aracın piyasasına bakarsanız arkadaşın az yazdığını bile görebilirsiniz. Acaba sizde olsa araç 27-28 mi isteyeceksiniz. Sizde olsa eminim 35 yazardınız